Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Reyting sistemi harbiden fos.Kaliteli dizer aksiyonlu diziler ttütmüyorReyting yönunden umut yok :(
eee ne yapalım yani tası tarağı toplayıp köyümüze geri mi dönelim ?????? :)))))) hırt melunnnnnnnn:)))))))))

@Maskeli Fedai sen artık perşembe günleri kösemi seyredersin :)))) ne de olsa yavuklun durabi de rol alacakmış :)))))

Son düzenleme:
CNVMsvpUYAEiSf6.jpg
CNQDziOUwAEwkf8.jpg

ne işi olacakmış vadide kaynağın ne şu an senaryoda ona yer olduğunu düşünmüyorum 🙂

aaa selvimi dönüyormuş olabilir aslında ama bu kızın dönmesine bence gerek yoktu:F
Bu kadın yani pınarım bu aralar ınstagram da kvp hakkında paylaşımlar yapıyor ve fanları ( ivit fanları var ) Kvpye geleceğini söylüyorlar haber değeri yok eğer resmi haber olsaydı Çiğdem e söylerdim konuyu Açar di :)

Bu kadın yani pınarım bu aralar ınstagram da kvp hakkında paylaşımlar yapıyor ve fanları ( ivit fanları var ) Kvpye geleceğini söylüyorlar haber değeri yok eğer resmi haber olsaydı Çiğdem e söylerdim konuyu Açar di :)
olmaz demiyorum ama gelmesini gerektirecek bir durum yok ama pusat ı zor duruma düşürmek için selvi bir araç olabilir belki ordan bir senaryo işlenebilir

Pinar Tuncegil "Selvi" karakteri icin kesinlikle yanlis secim olmustur.. bence eski ekib bu konuda aceleci davranarak hata yaptilar..

Gaye Gürsel dahil.. Begüm Kütük'le daglar kadar fark var.. ama bir yandan da iyi oldu.. suan ki senaryoda Safiye karakteri cok gereksiz duruyor..

Yeni sezonda Dönüyor! Andy Garcia AMON
Bu sezon Amon rüzgarı Kurtlar Vadisi Pusu yu kasıp kavuracak! Başarılı Hollywood yıldızı Andy Garcia vadiyi sallamaya geliyor!

Forum İstatistikleri

Konular
173,178
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil