Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

doğrudur bende holigan olmasamda fanatiğimdir mesela sulu derbide sizin taraftarlara epey küfredip epey de gülmüştüm hatırlarsın o meşhur sulu derbiyi hani sahanıza şampiyon olarak geldiğimiz yıl

doğrudur bende holigan olmasamda fanatiğimdir mesela sulu derbide sizin taraftarlara epey küfredip epey de gülmüştüm hatırlarsın o meşhur sulu derbiyi hani sahanıza şampiyon olarak geldiğimiz yıl
aga holigan farklı bişey benim kimseye zararım yok küfür falanda etmem
ama tartışma sonuna kadar
ama biz kadıköyde şampiyon olmuştuk 10 puan fark atmamıza rağmen tüpçünün fener şampiyon olsun diye çıkardığı play off a ve 55 bin fenerliye rağmen

@takas aga düşünsene beraber maç izlediğimizi gs fb maçı düşünemiyorum 😀

Insan bu fragmanlari gorunce iyicene heyecanlaniyor su fragmanlara bakar misiniz. Bugun indirip saat 01.00 gibi izlicem hem o bolumlerdeyim hemde daha fazla kendimi tutamiyorum.

bende sen gibi düşünüyorum sis ekibini aktif görmekten hoşlanıyorum zaten siyah sancak gerçektede çok önemli dizide de as unsur hale gelmesini bekliyorum

aynen öyle bende bu yüzden doğru dürüst görmek istiyorum dedim
fazla görünmeleri iyi olacak bence

aynen cnm aynen öyle😉

@Polat Şaşmaz aga 64684 kez bölümleri hatim ettin de gladio yu nasıl izlemedin hayret ediyorum sana

@Maskeli Fedai @papuleoo arkadaşlar avatarlarınız gerçekten enteresan
biri acunun dandik yarışmasından birini koymuş diğeri paralel yapının vasat alti dizisinden karakter
kızmayın agalar sadece düşüncelerim

Son düzenleme:
@takas aga bir geldin pir geldin tam bir muhalefet
seninde özellliğin bu bu da lazım