Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Diyarbakır gibi bir şehir gerçekten türkiyede az bulunur. Evet medyada ve sosyal alemlerde bunun tersini görüyoruz ama hiçbir şey göründüğü gibi değil. Mesela mitinglerde olay olur insanlar polise taş ve molotof atar :( ne kötü olay değil mi? Ama işin aslı öyle değil benim büyükşehir belediyesinde çalışan sayısızca tanıdığım var. Adamlar mitinglere gitmese, taş atmasa öbür gün işten atıyorlar evet belki işi bırakmak en mantıklısı ama insan kendinden çok sevdiklerini düşününce bu ters tepiyor. Bir örnek daha vereyim seçim zamanında kırsal kesimlerde güvenlik maalesef hiç ama hiç yok denecek kadar az ve halk tehdit ediliyor sorarım hangi anne baba evine gece baskın yapan teroristlere ben oyumu size vermiyorum diyebilir? Varsa helal olsun diyecek bir şey yok. Zamanında bizede batıya gitmeyin sizi dışlarlar dediler muğla halkı dışında Allaha şükür kürdüm diye bana ters bir şey diyen hiçbir şehir görmedim.

Ayrıca maskeli agam bilir bizim burada akp den daha önce aday olan galip ensarioglu şeyh torunudur, bu seçimde üçüncü sıradaki aday ise şeyh damadı olmasına rağmen millet teröristlerin korkusundan gönülden bağlı olduğu insana oy veremiyor. Kimse kusura bakmasın ama bakarak karı boşamak kolay hemde çok kolay. Tek çözüm kırsaldaki oyları merkeze almak onun dışındaki her çözüm yama olur.

@papuleoo kesinlikle imzami atarim.Kesinlikle şehrimiz çok iyi bir şehir.Belediye de hdp üyesi olmayanı ise almiyorlar.Köylerde insanları tehdit ediyorlar.Milletin çocuklarını kaçırıyorlar.Bizimde akrabalarimiz var büyükşehir belediyesinde ve adami işten çıkartıp dönmüşlerdi 2 yıl önce falan

Diyarbakır o televizyonda gösterilen gibi değil medya kötu gösteriyor olabilir ama Diyarbakır şehriyle tarihiyle çok güzel bir şehir.Ak Partinin doğuda dusuk almasının nedeni adaylar ve teşkilatlar hiç çalışmadı.Miting patlama olayı da olunca milletin yazdığı geldi gidip hdpye oy verdi

@Maskeli Fedai , @papuleoo siz içindesiniz daha iyisini bilirsiniz benim gözlememim bu çözm süreci ayağına devlet sahadan fazlasıyla çekildi güvenlik zaafiyeti oluştu, sandıklara sahip çıkılamadı, akp nin gstermiş olduğu adaylarda sıkıntılar vardı , bu gibi sebepler bu sonucu çıkardı

@-KADİR- aga eskiden bana sorsan çok gezen mi çok okuyan mı bilir diye kesinlikle çok okuyan derdim gelgör ki hayat hu soruya şimdilik ikiside aynı dememe neden oldu. İmkanın varsa aga başka şehirleri gez; okumak, gezmek eğlenmek vb. fark etmez gez ama birilerine kendini muhtaç olarak göster işte o zaman dediğimi anlarsın.

Yalnız Diyarbakıra terörist gözüyle bakılmasına da karşıyım kesinlikle terörist bir şehir değiliz
Senden iyi olmasınlar, bir çok Diyarbakırlı asker arkadaşım oldu. Daha sonra da bir Van ve bir Bitlis'li çok sevdiğim iki arkadaşım oldu. Ben kesinlikle insanların bir tutulmasına karşıyım.

Ama @takas haklı dışardan öyle gözüküyor. Ve gerçekten terörsitleri destekleyen bir kesim de var.

benimde diyarbakırlı arkadaşlarım var çok iyi insanlar hepsi bir değil ama o partiye oy verenlere başka bi gözle bakıyorum

bizim leyla türküsünü yusuf seslendiriyomuş helal olsun adama :D

Son düzenleme:
11846527_725301840929502_8860970049625949949_n.jpg