Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga gerçekten öyleyim kötü bişey aslında derbi kaybedince kendime gelemiyorum derbilerde çok heycanlanıyorum hele fb maçlarında kalbim sıkışıyor
kadıköyde şampiyon olduğumuz maçı izlerken ölüyordum heycandan :D
doğrudur bende holigan olmasamda fanatiğimdir mesela sulu derbide sizin taraftarlara epey küfredip epey de gülmüştüm hatırlarsın o meşhur sulu derbiyi hani sahanıza şampiyon olarak geldiğimiz yıl :D

doğrudur bende holigan olmasamda fanatiğimdir mesela sulu derbide sizin taraftarlara epey küfredip epey de gülmüştüm hatırlarsın o meşhur sulu derbiyi hani sahanıza şampiyon olarak geldiğimiz yıl :D
aga holigan farklı bişey benim kimseye zararım yok küfür falanda etmem :D ama tartışma sonuna kadar :D ama biz kadıköyde şampiyon olmuştuk 10 puan fark atmamıza rağmen tüpçünün fener şampiyon olsun diye çıkardığı play off a ve 55 bin fenerliye rağmen :D

Insan bu fragmanlari gorunce iyicene heyecanlaniyor su fragmanlara bakar misiniz. Bugun indirip saat 01.00 gibi izlicem hem o bolumlerdeyim hemde daha fazla kendimi tutamiyorum.

aga diyarbakır ve diyarbakırspor hiçbir şeyi haketmiyor kusura bakmayın bitmiştir artık buraya en ufak bir yatırım bile olmamalıdır hainler benim gözümde çok büyük bir kısmı

aga sizden fazla olduğumuz kesin işte tahmini dedim :D biz 35 sek sizde 27-28 falan

offffffffffffffffff hüsrev ağa ismi bile heycanlandırdı be bekliyoruz bakalım

aynen cnm aynen öyle😉

@Polat Şaşmaz aga 64684 kez bölümleri hatim ettin de gladio yu nasıl izlemedin hayret ediyorum sana :D

@Maskeli Fedai @papuleoo arkadaşlar avatarlarınız gerçekten enteresan :( biri acunun dandik yarışmasından birini koymuş diğeri paralel yapının vasat alti dizisinden karakter :D kızmayın agalar sadece düşüncelerim :D

Son düzenleme: