doğrudur bende holigan olmasamda fanatiğimdir mesela sulu derbide sizin taraftarlara epey küfredip epey de gülmüştüm hatırlarsın o meşhur sulu derbiyi hani sahanıza şampiyon olarak geldiğimiz yılaga gerçekten öyleyim kötü bişey aslında derbi kaybedince kendime gelemiyorum derbilerde çok heycanlanıyorum hele fb maçlarında kalbim sıkışıyor
kadıköyde şampiyon olduğumuz maçı izlerken ölüyordum heycandan![]()
aga holigan farklı bişey benim kimseye zararım yok küfür falanda etmemdoğrudur bende holigan olmasamda fanatiğimdir mesela sulu derbide sizin taraftarlara epey küfredip epey de gülmüştüm hatırlarsın o meşhur sulu derbiyi hani sahanıza şampiyon olarak geldiğimiz yıl![]()
bende sen gibi düşünüyorum sis ekibini aktif görmekten hoşlanıyorum zaten siyah sancak gerçektede çok önemli dizide de as unsur hale gelmesini bekliyorum
çok güzel olur aga zevkli olur@takas aga düşünsene beraber maç izlediğimizi gs fb maçı düşünemiyorum 😀
aga diyarbakır ve diyarbakırspor hiçbir şeyi haketmiyor kusura bakmayın bitmiştir artık buraya en ufak bir yatırım bile olmamalıdır hainler benim gözümde çok büyük bir kısmı
aga sizden fazla olduğumuz kesin işte tahmini dedimbiz 35 sek sizde 27-28 falan
offffffffffffffffff hüsrev ağa ismi bile heycanlandırdı be bekliyoruz bakalım
yok aga muhalefet olsun diye değil gözüme battı söylemek istedim düşüncem sadece@takas aga bir geldin pir geldin tam bir muhalefetseninde özellliğin bu bu da lazım
biliyorum aga 🙂 kç izliyon mu @Maskeli Fedai ninde dizisi bitoyormuş zatenyok aga muhalefet olsun diye değil gözüme battı söylemek istedim düşüncem sadece
evet aga izliyorum bugün mesaiye kaldım yarısını kaçırdım sonra izlerim tekrarından şuan izliyorum
Aga sivil vatandaşlarda bu hainler yüzünden bu ithamlara maruz kalıyorlar dediğin gibi o ayrımı yapmak lazımYalnız Diyarbakıra terörist gözüyle bakılmasına da karşıyım kesinlikle terörist bir şehir değiliz