Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Barodan Aradilar Cumuk Avukatligi Icin

Savunma Kutsaldir
Ne Avukatligi ?

Çete

Yine De Kutsaldir. Kimlermis ?

Polat Alemdar ve Ekibi

Oo İlle De Kutsaldir

--Tapatalk--

Of ya Vadiyi acip da bitirmeye kiyamiyorum simdi acip seyretmek var ama icimde bir burukluk var insan uzuluyor ya

Necati Şaşmaz abi artik Vadimizi toparlayin ne olursunuz ya simdi ki Vadiyi gorunce icimizde bir burukluk var o eski Vadiyi goremiyoruz en basta senarist degisikligi on planda olmali iyi senaryo olursa ben eminim o eski havayi yakalariz.

--Tapatalk--

Her izlediğim bölümle senaryo ekibine hayranlığım dahada katlanıyor.. Raci Şaşmaz'la Bahadır destan yazmıştır.. bunun ötesi yok. Artık bunu bozuk plak gibi her seferinde dile getiririm herhalde. Adamın yazdığı senaryo, kurduğu oyuncu kadrosu, bir araya topladığı yapım ekibi, ortaya koyduğu kalite vs..
Bugün Vadi halen izleniyorsa bunun tek nedeni Necati Şaşmaz ve dizinin taşıdığı isim yüzündendir. İzleyiciyi çekip bağlayacak birşey kalmadı malesef. Öktem Başol'un yönettiği yazım grubu ile vadi ciddi şekilde sarsılmıştır. Önceleri, Polat bile ölse, dizi halen devam eder denilirdi. Dizinin gerçekten aynı başarıda devam edeceğini bilemezdik, ama senaryo o kadar güçlü ve muhteşemdi ki, bize bu duyguyu verebiliyordu. Ve bu çok önemli birşey. Diziyi başarılı kılan önemli faktörlerden biri. Diziye dahil olan her oyuncu, ön planda görev yapmış tüm figüranlar birer efsane olup gittiler. 10 yılda yaratılan karakterleri düşünürsek.. gerçekten sözün bittiği yerdir. Böyle bir yapımın bugün bir kavga yüzünden bu duruma gelmesi ise çok acı.

Tapatalk 2

Son düzenleme:
Aynı şeklide devam etmeyi düşünüyorum.. bugün 64 le 65. Bölümü izledim..

Tapatalk 2
Adamlar oyle yazmislar ki senaryoyu baslangic-giris-gelisme-sonuç-son harika.

--SPOILER ICERIR VADIYI BILMEYENLER OKUMASIN--

Örnegin kriptexin sifresi nergisin elinde ki muskada gizli karahanlinin yuzugu kriptexin oldugu dolabi acan anahtar kilicin elinde ki cakiysa kriptexi acan anahtar adamlar 90 bolum gozumuze soka soka gosterdiler herseyi ama biz goremedik. Bolumler arasi baglanti muhtesem.

4.5. seyredisim olmasina ragmen tadi yine damagimda kaldi yine seyretmek istiyorum en basindan icim icimi yiyor ama yeniden baslamamak daha iyi olur en az 7 ay ara vericem tazeligini korumasi acisindan.

--Tapatalk--