böyle olucağı zaten belliydi necati şaşmazdan farklı bir davranıs beklemek doğru olamzdı en doğrusuda bu ben kenan çoban haberlerinde çok söyledim abişkom kenan çoban boşta kalınca vadiye dönmeyi kendisi istiyor ama necati şaşmaz yakınına bile sokmaz onu diye necati şaşmaz beni şaşırtmadı helal olsunNecati Şaşmaz'dan o isme veto!
Necati Şaşmaz’ın, kendisinden ayrılıp kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz’la çalışmaya başlayan Kenan Çoban’ı veto ettiği öğrenildi.
Çoban, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinden ayrılır ayrılmaz, eski patronu Necati Şaşmaz’ın kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz’ın ‘Beyaz Karanfil’ dizisinde yer almış, ancak dizi reytinge yenilip, ekrandan kalkmıştı.
‘Bu iş olmaz’
Aradan bir süre geçtikten sonra Çoban, ‘Vadi’den ayrılışıyla kızdırdığı eski patronuna ‘Tekrar çalışabilir miyiz?’ mesajı gönderdi.
Ancak Şaşmaz, kendisini bırakıp, kardeşi Raci’nin yanından yer alan Çoban’a hatırlı dostlarıyla “Bu iş olmaz” diyerek olumsuz cevap verdi.
amin cümlemizinböyle olucağı zaten belliydi necati şaşmazdan farklı bir davranıs beklemek doğru olamzdı en doğrusuda bu ben kenan çoban haberlerinde çok söyledim abişkom kenan çoban boşta kalınca vadiye dönmeyi kendisi istiyor ama necati şaşmaz yakınına bile sokmaz onu diye necati şaşmaz beni şaşırtmadı helal olsun
bu aradan herkesin ramazanı şimdiden hayırlı olsun
orucun şimdiden kabul olsun inş abişkom huzurlu sağlıklı bir ramazan geçiririz inş![]()
Medyanin bu konu hakkinda yaptigi iddialarla iki oyuncunun arasini daha da fazla kizistirmaktan baska birseye hizmet etmiyor.Necati Şaşmaz'dan o isme veto!
Necati Şaşmaz’ın, kendisinden ayrılıp kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz’la çalışmaya başlayan Kenan Çoban’ı veto ettiği öğrenildi.
Çoban, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinden ayrılır ayrılmaz, eski patronu Necati Şaşmaz’ın kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz’ın ‘Beyaz Karanfil’ dizisinde yer almış, ancak dizi reytinge yenilip, ekrandan kalkmıştı.
‘Bu iş olmaz’
Aradan bir süre geçtikten sonra Çoban, ‘Vadi’den ayrılışıyla kızdırdığı eski patronuna ‘Tekrar çalışabilir miyiz?’ mesajı gönderdi.
Ancak Şaşmaz, kendisini bırakıp, kardeşi Raci’nin yanından yer alan Çoban’a hatırlı dostlarıyla “Bu iş olmaz” diyerek olumsuz cevap verdi.
kışkırtsa ne olur kışkırtmasa ne olur o iş bitti hemde bir daha açılmamak üzere![]()
Kurtlar Vadisi
64.Bölüm
“KİRVE”
Pala, Polat’ın ayaklarının altında, ölümle yaşam arasındaki çizgide…
Polat, Pala’dan istediklerini öğrenebilecek mi?
Seyfo Dayı’nın kahvesinde matem var; son kabadayı da tarih oluyor.
Mito, Elif’in getirdiği resimdeki üçüncü şahsı araştırıyor.
Doğu Bey, Ali Candan hakkındaki gerçeği istiyor.
Vadideki herkes, fotoğraftaki üçüncü şahsın kimliğini merak ediyor.
Safiye, Kılıç’a yüzündeki izi soruyor.
Sabahat Hanım yaşananlardan sonra soluğu Ömer Baba’nın evinde alıyor ve Nazife Anne’nin hiç beklenmedik tepkisiyle karşılaşıyor.
Polat, Kirve’nin kim olduğunu soruyor…
Sorular en beklenmeyen anlarda cevap bulunuyor!
Kurtlar Vadisi’nde geçmiş konuşulmaz
Medyanin bu konu hakkinda yaptigi iddialarla iki oyuncunun arasini daha da fazla kizistirmaktan baska birseye hizmet etmiyor.
kaçıncı bölümü izliyorsun senAhh Elif ah icimi yedin parcaladin
--Tapatalk--
95.Bolum son 15 dkkaçıncı bölümü izliyorsun sen
ooo 2 bölüm kalmış vadiyi bitiriyosun bende 13.14 bölümleri izledim bugün95.Bolum son 15 dk
--Tapatalk--
Aynen aksam 21.30 gibi biter gibi. Yarin Kurtlar Vadisi Irak'ı izlicem ardindan Teror ve Pusu diye gidecez.ooo 2 bölüm kalmış vadiyi bitiriyosun bende 13.14 bölümleri izledim bugün
ırak filmini bende izlicem inşallah uzun zaman oldu izlemeyeliAynen aksam 21.30 gibi biter gibi. Yarin Kurtlar Vadisi Irak'ı izlicem ardindan Teror ve Pusu diye gidecez.
--Tapatalk--