Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

O değilde daha şimdiden vadimi özledim ya sezon finalini mutlaka bi kez daha izlemem lazım

Necati Şaşmaz'dan o isme veto!

Necati Şaşmaz’ın, kendisinden ayrılıp kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz’la çalışmaya başlayan Kenan Çoban’ı veto ettiği öğrenildi.

Çoban, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinden ayrılır ayrılmaz, eski patronu Necati Şaşmaz’ın kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz’ın ‘Beyaz Karanfil’ dizisinde yer almış, ancak dizi reytinge yenilip, ekrandan kalkmıştı.

‘Bu iş olmaz’

Aradan bir süre geçtikten sonra Çoban, ‘Vadi’den ayrılışıyla kızdırdığı eski patronuna ‘Tekrar çalışabilir miyiz?’ mesajı gönderdi.

Ancak Şaşmaz, kendisini bırakıp, kardeşi Raci’nin yanından yer alan Çoban’a hatırlı dostlarıyla “Bu iş olmaz” diyerek olumsuz cevap verdi.
böyle olucağı zaten belliydi necati şaşmazdan farklı bir davranıs beklemek doğru olamzdı en doğrusuda bu ben kenan çoban haberlerinde çok söyledim abişkom kenan çoban boşta kalınca vadiye dönmeyi kendisi istiyor ama necati şaşmaz yakınına bile sokmaz onu diye necati şaşmaz beni şaşırtmadı helal olsun:love1:

bu aradan herkesin ramazanı şimdiden hayırlı olsun
orucun şimdiden kabul olsun inş abişkom huzurlu sağlıklı bir ramazan geçiririz inş :bhr::bhr::bhr:

böyle olucağı zaten belliydi necati şaşmazdan farklı bir davranıs beklemek doğru olamzdı en doğrusuda bu ben kenan çoban haberlerinde çok söyledim abişkom kenan çoban boşta kalınca vadiye dönmeyi kendisi istiyor ama necati şaşmaz yakınına bile sokmaz onu diye necati şaşmaz beni şaşırtmadı helal olsun:love1:

bu aradan herkesin ramazanı şimdiden hayırlı olsun
orucun şimdiden kabul olsun inş abişkom huzurlu sağlıklı bir ramazan geçiririz inş :bhr::bhr::bhr:
amin cümlemizin :)

Kurtlar Vadisi Pusu’nun İbrahim Velid’i yeni bir proje ile ekranlara dönüyor
Usta oyuncu Payidar Tüfekçioğlu ekranlara geri dönüyor. Uzun zamandır dizilere ara veren Usta Oyuncu TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni bir dizide rol alıyor. Bir çok tiyatro ödülüne sahip olan Tüfekçioğlu bir zamanlar Kurtlar Vadisi dizisinde de rol almıştı.

kurtlar-vadisi-pusu-nun-ibrahim-velid-i-yeni-bir-proje-ile-ekranlara-donuyor.jpg

Emlak Magazin kategorisi haberleri Tarih: 17.06.2015 08:09:22

Usta oyuncu Payidar Tüfekçioğlu ekranlara geri dönüyor. Uzun zamandır dizilere ara veren Usta Oyuncu TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan yeni bir dizide rol alıyor. Bir çok tiyatro ödülüne sahip olan Tüfekçioğlu bir zamanlar Kurtlar Vadisi dizisinde de rol almıştı.
Aynı zamanda, Morgan Freeman, Sylvester Stallone, Paul Newman gibi bir çok ismin Türkiye'deki sesi olan dublaj sanatçısı Tüfekçioğlu, Ramazan ayı boyunca TRT1'de yayınlanacak olan "Yunus Emre" dizisinde "Tapduk Emre" karakteri ile takipçi karşısına çıkacak.
Ehil oyuncu daha evvel, Sudan Bıkmış Balıklar ve Kurtlar Vadisi Pusudizisinde 5 sezon İbrahim Velid karakterini oynamıştı.

Mesut Yar - Televizyon Hastası

Kurtlar Vadisi'nin adresi neresi?

17 Haziran 2015
Sevenlerine müjdeyi biz verelim, yine ilk kez bizden okusunlar. Kurtlar Vadisi Pusu dizisi hakkında “yeni sezonda yeni bir kanalda olacak” tartışmaları son buldu... Dizi aynı adreste yani Kanal D’de devam etme kararı aldı. Bu yıl önceki yıllara oranla bir miktar izleyici kaybına uğrasa da zirveyi bırakmayan Vadi ve tayfası bu kez kendileri hakkında “kafayı nereden gösterecekler?” merakına mahal vermedi... Belli ki geçtiğimiz yıl yayınlandıkları kanal da yerleri de rahat geldi. İyi de oldu, güzel de oldu, hayırlısı da olur inşallah!

Onlar agladikca insanin aklina Polatin kendi mezarina karlar altinda gittigi sahne geliyor abi ne manyak dizidir su Vadi ya bunu bir kez daha anladim ve bin kat daha sevgim artti

--Tapatalk--

images

Kurtlar Vadisi
64.Bölüm

“KİRVE”
Pala, Polat’ın ayaklarının altında, ölümle yaşam arasındaki çizgide…
Polat, Pala’dan istediklerini öğrenebilecek mi?
Seyfo Dayı’nın kahvesinde matem var; son kabadayı da tarih oluyor.
Mito, Elif’in getirdiği resimdeki üçüncü şahsı araştırıyor.
Doğu Bey, Ali Candan hakkındaki gerçeği istiyor.
Vadideki herkes, fotoğraftaki üçüncü şahsın kimliğini merak ediyor.
Safiye, Kılıç’a yüzündeki izi soruyor.
Sabahat Hanım yaşananlardan sonra soluğu Ömer Baba’nın evinde alıyor ve Nazife Anne’nin hiç beklenmedik tepkisiyle karşılaşıyor.
Polat, Kirve’nin kim olduğunu soruyor…
Sorular en beklenmeyen anlarda cevap bulunuyor!
Kurtlar Vadisi’nde geçmiş konuşulmaz

Necati Şaşmaz'dan o isme veto!

Necati Şaşmaz’ın, kendisinden ayrılıp kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz’la çalışmaya başlayan Kenan Çoban’ı veto ettiği öğrenildi.

Çoban, ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinden ayrılır ayrılmaz, eski patronu Necati Şaşmaz’ın kavgalı olduğu kardeşi Raci Şaşmaz’ın ‘Beyaz Karanfil’ dizisinde yer almış, ancak dizi reytinge yenilip, ekrandan kalkmıştı.

‘Bu iş olmaz’

Aradan bir süre geçtikten sonra Çoban, ‘Vadi’den ayrılışıyla kızdırdığı eski patronuna ‘Tekrar çalışabilir miyiz?’ mesajı gönderdi.

Ancak Şaşmaz, kendisini bırakıp, kardeşi Raci’nin yanından yer alan Çoban’a hatırlı dostlarıyla “Bu iş olmaz” diyerek olumsuz cevap verdi.
Medyanin bu konu hakkinda yaptigi iddialarla iki oyuncunun arasini daha da fazla kizistirmaktan baska birseye hizmet etmiyor.

Son düzenleme:
images

Kurtlar Vadisi
64.Bölüm

“KİRVE”
Pala, Polat’ın ayaklarının altında, ölümle yaşam arasındaki çizgide…
Polat, Pala’dan istediklerini öğrenebilecek mi?
Seyfo Dayı’nın kahvesinde matem var; son kabadayı da tarih oluyor.
Mito, Elif’in getirdiği resimdeki üçüncü şahsı araştırıyor.
Doğu Bey, Ali Candan hakkındaki gerçeği istiyor.
Vadideki herkes, fotoğraftaki üçüncü şahsın kimliğini merak ediyor.
Safiye, Kılıç’a yüzündeki izi soruyor.
Sabahat Hanım yaşananlardan sonra soluğu Ömer Baba’nın evinde alıyor ve Nazife Anne’nin hiç beklenmedik tepkisiyle karşılaşıyor.
Polat, Kirve’nin kim olduğunu soruyor…
Sorular en beklenmeyen anlarda cevap bulunuyor!
Kurtlar Vadisi’nde geçmiş konuşulmaz

Medyanin bu konu hakkinda yaptigi iddialarla iki oyuncunun arasini daha da fazla kizistirmaktan baska birseye hizmet etmiyor.
kışkırtsa ne olur kışkırtmasa ne olur o iş bitti hemde bir daha açılmamak üzere :)))) gerisi lafı güzafffff:)))))