Polat Şaşmaz
Favori Üye
o saydığın bölümler bu sezon ilk 10 a giremez aga benceSezonun en iyi bölümleri 230, 232, 233, 231, 235.. gerçekten sinema film tadında bölümler olmuş.. onun dışında geçen sezonu aratan bir sezon geçirdik.
Tapatalk 2
aga kesin o mu farklı kişi olabilir3. sezonda israilli ajanı oynayan Alişan Çınar 3 saniyelik figuranlığa düşmüş dün akşam
bende 8.bölüm izliyorum canım gerçekten o heyecan bitmiyorayyy bütün yabancı dizilerim sezon finallerine girdiler bu boşlukta dayanamadım yine eski kurtlar vadisine belkide 100.kez tekrar başladım
ilk 7 bölümü izledim aaa yok böyle birşey yani sahneleri ezbere bilmeme rağmen aynı heyecanla izliyorum kimse kusura bakmasında pusu dahil hiçbir türk dizisi eski vadinin tırnağı bile olamaz 12 yıl önce olan heyecanımın aynı derecesiyle izliyorum hala bölümleri ev işelerimi bile ertelediğim oluyor
kesinlikle kemal sunal filmleriyle eş değer bir yapıt kemal sunal filmlerini hala bıkmadan aynı heyecanla izliyorsak eski vadide öyle böyle bir bş yapıt sadece kemal sunal filmleriyle yan yana anılmalıdır pusu falan ne olursa olsun yan yana bile anılmamalıdır kemal sunal filmleri örneği en iyisi bence çünkü bu ülkede 2 şey unutulmayacak
1 kemal sunal filmleri 2 eski vadi ötesi yok
benzerlik var ama aynı kişi değil bence3. sezonda israilli ajanı oynayan Alişan Çınar 3 saniyelik figuranlığa düşmüş dün akşam
doğrudur aga ben işlerden dolayı giremiyorum bu resim dün paylaşılmıştı anca fırsat buldum napimPaylaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?