Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Sezonun en iyi bölümleri 230, 232, 233, 231, 235.. gerçekten sinema film tadında bölümler olmuş.. onun dışında geçen sezonu aratan bir sezon geçirdik.

Tapatalk 2
o saydığın bölümler bu sezon ilk 10 a giremez aga bence :) çok daha iyi bölümler izledik bu kadar haksızlık olmaz geçen sezon harbiden ne vardı da şimdi yok bu sezon geçen sezonu ezer geçer

ayy pusat öldü bence yaaa :(:(:(
bölümü izlemeden önce çok tedirgindim bu konuda çünkü necati bey çakır ismini artık bu dizide barındırmaz pusat olduğu sürede dizide
süleyman çakırdan zaman zaman bahsediliyordu çakır dizisi olucağı için necati bey çakır defterini tamamen kapatıcak bence pusat ölmeden kapanamsıda mümkün görünmüyor pusat en sevdiğim oyuncuların başında geliyor çocuğun bir suçuda yok bir inat uğruna diziden çıkartılırsa çok yazık olucak zatn şey konusunuda geçiştirdiler fehmi babasını kullandığını söylemişti pusata polatın eksinlikle polatın pusata öyle olmadığını anlatan bir konuşma sahnesi olmalıydı çakır hakkında konuşmaları gerekiyordu hatta mezarlıkta olabilir demiştik ama o konuyu hemen kapattılar psuat birden bire hemen herşeyi unuttu konuşma sahnesi olmadı bile ben oradan şüphelenmiştim aslında ahh görkem sevindik seni hiç unutmayacam:Tayy ama seneye çakır dizisi varken vadide hala çakırı anmaları doğru olmazdı necati bey haklı olarak çakır defterini kapatmak zorunda iki dizide aynı anda anılması doğru olmaz necati beyde kendisine göre haklı😵😵😵

Yuh be ben hangi is adamıdır merak edeyim dondurdum gittim işimi yaptım dedim bolum burada bittiyse Yuh derim falan hakkatten de bölüm burada bitti :F Vadiyi unutmusuz epeydir. Adamlar isi biliyor :D

---Tapatalk---

10917413_833468163435101_2039915066212305945_n.jpg

3. sezonda israilli ajanı oynayan Alişan Çınar 3 saniyelik figuranlığa düşmüş dün akşam

MEVl3a.jpg

94apPQ.jpg

aga kesin o mu farklı kişi olabilir​
Foto ortada aga ben benzettim ayni adam gibi

ayyy bütün yabancı dizilerim sezon finallerine girdiler bu boşlukta dayanamadım yine eski kurtlar vadisine belkide 100.kez tekrar başladım:F:F:F

ilk 7 bölümü izledim aaa yok böyle birşey yani sahneleri ezbere bilmeme rağmen aynı heyecanla izliyorum kimse kusura bakmasında pusu dahil hiçbir türk dizisi eski vadinin tırnağı bile olamaz 12 yıl önce olan heyecanımın aynı derecesiyle izliyorum hala bölümleri ev işelerimi bile ertelediğim oluyor :F:F:F
kesinlikle kemal sunal filmleriyle eş değer bir yapıt kemal sunal filmlerini hala bıkmadan aynı heyecanla izliyorsak eski vadide öyle böyle bir bş yapıt sadece kemal sunal filmleriyle yan yana anılmalıdır pusu falan ne olursa olsun yan yana bile anılmamalıdır kemal sunal filmleri örneği en iyisi bence çünkü bu ülkede 2 şey unutulmayacak
1 kemal sunal filmleri 2 eski vadi ötesi yok :love1::love1::love1:

ayyy bütün yabancı dizilerim sezon finallerine girdiler bu boşlukta dayanamadım yine eski kurtlar vadisine belkide 100.kez tekrar başladım:F:F:F

ilk 7 bölümü izledim aaa yok böyle birşey yani sahneleri ezbere bilmeme rağmen aynı heyecanla izliyorum kimse kusura bakmasında pusu dahil hiçbir türk dizisi eski vadinin tırnağı bile olamaz 12 yıl önce olan heyecanımın aynı derecesiyle izliyorum hala bölümleri ev işelerimi bile ertelediğim oluyor :F:F:F
kesinlikle kemal sunal filmleriyle eş değer bir yapıt kemal sunal filmlerini hala bıkmadan aynı heyecanla izliyorsak eski vadide öyle böyle bir bş yapıt sadece kemal sunal filmleriyle yan yana anılmalıdır pusu falan ne olursa olsun yan yana bile anılmamalıdır kemal sunal filmleri örneği en iyisi bence çünkü bu ülkede 2 şey unutulmayacak
1 kemal sunal filmleri 2 eski vadi ötesi yok :love1::love1::love1:
bende 8.bölüm izliyorum canım gerçekten o heyecan bitmiyor
valla katılıyorum sana