Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

o ihtimalde var aga şu hafta belirleyici olacak fragman bir çıksın bölümü izleyelim sezon finalinde ne olacağını tahmin edebilelim ona göre işin rengi belli olur
Doğru diyorsun aga bu haftaki fragmana göre her şey ortaya çıkar. Umarım sezon finali yeni gizemli karekterlerin girmesi ile biter onun dışındaki her türlü s.finali bana sıradan gelecek.

Doğru diyorsun aga bu haftaki fragmana göre her şey ortaya çıkar. Umarım sezon finali yeni gizemli karekterlerin girmesi ile biter onun dışındaki her türlü s.finali bana sıradan gelecek.
aga gizem ve merak olsunda bakalım ben düğünede baskın olur diyorum aga

Aga Ben düğüne baskın beklemiyorum ama düğünden sonra polat ve leylaya o da bir ihtimalle olabilir diyorum ama yine de belli olmaz.
aga senin bu dediğinin olma ihtimalide var düğün bu hafta sezon finalide olmuyor düğünde bir arıza çıkmasada şaşırmam artık

aga senin bu dediğinin olma ihtimalide var düğün bu hafta sezon finalide olmuyor düğünde bir arıza çıkmasada şaşırmam artık
Aga polatın artık direkt savaş yapacağı ancak ulaşamayacağı bir adam lazım. Mesela feller, iskender gibi adamlar ki seyirci bu tür adamları seviyor.

Aga polatın artık direkt savaş yapacağı ancak ulaşamayacağı bir adam lazım. Mesela feller, iskender gibi adamlar ki seyirci bu tür adamları seviyor.​
Bakalim aga gorecez seneye hangi konsept olacak oda onemli

Aga sence hanedan konseptine devam ederler mi?​
Aga soru zor ederlr derimde haftalardir konusu gecmiyo bence devam eder daha dogrusu etmeli ben begeniyorum ne olur onu kestiremiyorum sence neler olur

Aga sence hanedan konseptine devam ederler mi?​
Aga soru zor ederlr derimde haftalardir konusu gecmiyo bence devam eder daha dogrusu etmeli ben begeniyorum ne olur onu kestiremiyorum sence neler olur
Aga bende hanedanlar konusunu çok beğeniyorum ama bu sezon iyi işleyemediler gibi. Yazindan hazırlığını yapsalar rahat iki sezon idare edecek bir konusu var, hemde ilgi çekici. Hatırlıyorum hanedanlar konusu geçince herkesi bir heyecan sarmıştı başta @china_shangai abimizi :)

Aga bende hanedanlar konusunu çok beğeniyorum ama bu sezon iyi işleyemediler gibi. Yazindan hazırlığını yapsalar rahat iki sezon idare edecek bir konusu var, hemde ilgi çekici. Hatırlıyorum hanedanlar konusu geçince herkesi bir heyecan sarmıştı başta @china_shangai abimizi :)
O konuda tecrubelenmislerdir daha dogru bir anlatim sekli bulabilirler yoksa mafyacilik devri bitti yeralti suc dunyasi filan beni artik sarmaz

tilkinin o videolarını daha önce izlemiştim saçma sapan şeyler çekip utanmadan youtube a yüklemiş karakteri beni zerre ilgilendirmiyor adam gibi rolünü yapsın vadiye katkı versin yeter ama o videoları izleyince saygı ve sevgimiz gidiyor malesef

İnanmıyorum ama paylaşim dedim.
Abdülhey Gerimi Dönüyor?
Yaklaşık 10 yıldır Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin setinde çalışan ve ana karakterlerden biri olan Abdülhey'e hayat veren Kenan Çoban, geçtiğimiz yıllarda dizinin monotonluğundan sıkılmış ve diziden ayrılma kararı almıştı. Senaryoda öldürüldükten sonra kadrodan çıkan Kenan Çoban, Atv ekranlarında yayınlanan Beyaz Karanfil isimli dizide başrolü canlandırmıştı. Fakat Kenan Çoban'ın yeni dizisinde beklenilen gerçekleşmedi. Dizinin üst üste reyting sıralamalarında sonuncu olması, dizinin yanından kaldırılmasına neden oldu. Dizinin yanından kaldırılmasıyla uzun süredir ekranlardan uzak kalan Kenan Çoban, yeniden eski dizisine dönmeye karar verdi. Yapım şirketi Pana Film ile iletişime geçen Kenan Çoban, diziye yeniden dönmek istediğini söyledi. Bunun üzerine senaryoda değişiklik yapan Pana Film, Abdülhey karakterinin diziye dönmesi için kolları sıvadı.

Abdülhey karakteri ya yüz nakli olmuş bir şekilde diziye geri dönecek ya da yaralı yüz ile diziye yeniden girecek. Abdülhey karakterinin hangi bölümde ve ne zaman diziye gireceği ise merak konusu.

@34rcp44 kesinlikle senin gibi inanmıyorum bu habere :))))))) ne abdülü allah aşkına hala bu adamdan medet umanlar var :))) defolsun gitsin :)))))

kenan çoban onu abisini satmadan önce düşünücekti gürkan uygun karşılıklı konusup güzel bir şekilde ayrıldı dizidede necati bey gürkan uyguna gereken vefayı gösterdi setede uğramıştı hatta en son araları hala iyi durumda ama kenan çoban bahadırlara uyup necati şaşmazı bitirme operasyonuna katıldı aaa buda yetmedi necati bey ölüm kalım şavası verirken bir geçmiş olsun demedi gürkan uygun ve hakan boyav setten izin alıp gitmişlerdi hakan da beyaz karanfilde oynadığı halde gitmişti ama kenan bey neredeydi şimdi ortada kaldı kendisini tekrar necati beye yamamaya çalısıyor kendiside biliyorki gürkan uygunda olan rol yeteneği kendisinde yok başka bir dizide asla tutunamaz kısaca ortada kaldı necati beye yamamaya çalısıyor kendisini ama necati bey o herifi artık kapıdan içeriye sokmaz zaten dizide adını bile anmıyorlar abdülhey karakteri hiç oynamamış gibi 🙂🙂🙂
başka yapımda izler desteklerim ama bahadırlar ve kenan çobanın artık necati beyin yanlarında işi yok zaten necati bey onları yakınına sokmaz artık kenan bey baştan düşünücekti kalsın şimdi ortada😵

Abdülhey kurtlar vadisi efsanesidir dönmesini isteyeceğim en büyük isim
Inşallah döner kenan çoban adamın dibidir yaptı bi hata ama telafisi var

Abdülheyin diziye dönmesini istiyorum. İnşallah döner. Yaptığı hata buyuk ayip ama kendini affettirir İnşallah. O son sahnede Polatla Cahit omuz omuza geleceğine Abdulheyle sırt sırta gelseydi o sahnenin değeri daha büyük olurdu döndüğünde sonra ki sezon psikopat karakter gelmesi lazım Memati gibi Kara gibi sürekli normal karakterle olmuyor psikopat şart

---Tapatalk---