Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ne işi aga ? Tabii kimse benim gibi evde yatmıyordoğrudur aga ben işlerden dolayı giremiyorum bu resim dün paylaşılmıştı anca fırsat buldum napim![]()
Ne işi aga ? Tabii kimse benim gibi evde yatmıyordoğrudur aga ben işlerden dolayı giremiyorum bu resim dün paylaşılmıştı anca fırsat buldum napim![]()
çalışıyoz olum bi cuma günüm boş yatmıyoruz senn gibi hergün evdeNe işi aga ? Tabii kimse benim gibi evde yatmıyor![]()
o zaman da şapkayı çıkartırız yine böyle bir olaya imza atmakda gerçekten büyük iş olurO zaman sezon finalinde düğünde olacaklardan farklı olaylar olacak
bak işte ne olacağını tahmin edemiyoruz ne güzel 😀 ama yinede bilsek iyi olur@china_shangai başkan düğün sezon finalinde olur diye düşünmüştüm
Bu hafta olacağa benziyor)) bu hafta da sezon finali olmayacağına göre demek ki daha farklı olaylar olacak
Ne kadar b*oktan insanlar varmış be. Yazıklar olsun bu adama verdiğim değere.bu adam tam bir manyakmış
karakteri sevdin sen adamı değil canım🙂Ne kadar b*oktan insanlar varmış be. Yazıklar olsun bu adama verdiğim değere.
öyle aga 3. videoya baktıysan kuranla dalga geçiyorNe kadar b*oktan insanlar varmış be. Yazıklar olsun bu adama verdiğim değere.
hayvan eti yemiş insan müsvettesi.bu adam tam bir manyakmış
Onun yüklediği bütün videolara baktım ama böyle insanları nasıl diziye alıyorlar bende anlamıyorum. Böyle insanlar varya ben daha ne diyeyim.öyle aga 3. videoya baktıysan kuranla dalga geçiyor
aga işte naparsın necati abinin haberi bile yokdur bende araştırırken tesadüfen gördüm cidden yazık sezon finalinde gebertsinlerOnun yüklediği bütün videolara baktım ama böyle insanları nasıl diziye alıyorlar bende anlamıyorum. Böyle insanlar varya ben daha ne diyeyim.
Bende öyle düşünüyorum yoksa necati abi almazdı. Ama öleceğini zannetmiyorum büyük ihtimalle seneye poyraz gibi önce pasife edip sonra öldürürler.aga işte naparsın necati abinin haberi bile yokdur bende araştırırken tesadüfen gördüm cidden yazık sezon finalinde gebertsinler
o ihtimalde var aga şu hafta belirleyici olacak fragman bir çıksın bölümü izleyelim sezon finalinde ne olacağını tahmin edebilelim ona göre işin rengi belli olurBende öyle düşünüyorum yoksa necati abi almazdı. Ama öleceğini zannetmiyorum büyük ihtimalle seneye poyraz gibi önce pasife edip sonra öldürürler.