Polat Şaşmaz
Favori Üye
beklediğimiz bir gelişme vadide bahar temizliği son sürat devam ediyorBaltazarda Ayrıldı !
Vadi Oyuncusu Murat Aydın (Baltazar) Bugün Ölüm Sahnesi Çekilerek Diziden Ayrıldı.
Son Olarak Murat Aydın ; "Vadide Oynayan Herkes Ölümü Tadacaktır" Tweetiyle Vadiye Veda Etti.
Darisi cahitle akif rol yapma kabizlarinin basinabeklediğimiz bir gelişme vadide bahar temizliği son sürat devam ediyor
Darısı Akife cayır cayır yanar İnşallahDarisi cahitle akif rol yapma kabizlarinin basina))))
cahit e aman birşey olmasın vadinin en önefmli karekterlerinden olur kendileri, akif ölse güzel olur ama hiç ihtimal vermiyorumDarisi cahitle akif rol yapma kabizlarinin basina))))
Iste anla vadinin halini cahit bile sana gore vadinin en onemli oyuncusu olmuscahit e aman birşey olmasın vadinin en önefmli karekterlerinden olur kendileri, akif ölse güzel olur ama hiç ihtimal vermiyorum
vadi böyle gelmiş böyle gider abi bu satten sonra ben fazlasını beklemiyorumIste anla vadinin halini cahit bile sana gore vadinin en onemli oyuncusu olmus)))))))
Hayirlisi olsun ama ben sezon sonunda akif hamlesi bekliyorumvadi böyle gelmiş böyle gider abi bu satten sonra ben fazlasını beklemiyorum
abi normal şartlarda bu hamle bence artık gerekli olması gereken de bu dizinin gidişatınıda olumlu etkiler amma ali buhara nın durumunu biliyoruz kendisi istemediği sürece diziden ayrılmaz kendisi bunu ister mi hayır istemez bence çıkması mümkün değilHayirlisi olsun ama ben sezon sonunda akif hamlesi bekliyorum)))
Ya allah askina bize bu revami yaabi normal şartlarda bu hamle bence artık gerekli olması gereken de bu dizinin gidişatınıda olumlu etkiler amma ali buhara nın durumunu biliyoruz kendisi istemediği sürece diziden ayrılmaz kendisi bunu ister mi hayır istemez bence çıkması mümkün değil
bir değil iki adam gelsinde bakalım yeni sezon da bahsettiğin tarzda bir karekter yazıp onu canlandıracak sağlam bir oyuncu gelir mi görecezYa allah askina bize bu revami ya))))) iki senedir bu iki arkadasi izlettiriyorlar bize)))) polatin yanina cok saglam bir adam lazim)))
Bulut Arasla Saruhan Hunel çok iyi olurdubir değil iki adam gelsinde bakalım yeni sezon da bahsettiğin tarzda bir karekter yazıp onu canlandıracak sağlam bir oyuncu gelir mi görecez
Ah çd ahGerçek diyorum ha yalan değil.
Rüyamda Akifi gördüm baktım sezon finalinde çıkıyor mu diye gittim seti bastım falan Akifi buldum dedim bak Akifcim senaryoda senin de olduğunu biliyorum ama artik çık be kardeşim bak sen Vadiyi bırak başka diziye geç biz onu senin o güzel hatrin için seyrederiz falan. Sonra baktım Necati abi geldi. Sezon finalinin son sahnesinde Akifi ben öldürüyordum bogazini kestim yetmedi ölmemiştir diye kafasına 4-5 el ateş ettim. Bölüm orda bitti
---Tapatalk---
Yalnız eğer biz Vadinin tüm bölümlerini ömrümüz boyunca saklayacaksak şimdidden hepsini indirip hazırlamamız lazım. Bilgisayarımda yer olsa hepsini indirecem ama hafızası 100 gb 85 gb ını kullanıyorum gerisini siz düşününKurtlar Vadisi
18.Bölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?