Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ben persembe olmasa seyredecektim ama simdi hic sanslari yok😉)))) bir insan bu kadar mi necati abiye hirsli olir anlamis deilim😉)) necati abim mukemmel bir insandir allah yar ve yardimcisi olsun 😉)) bu kacinci darbedir cozemedim
aynen katılıyorum hırslanmışlar bende perşembe olmasa bakacaktım
ama şanslarını kaybettiler😉

Onlar da abartıyor, ama sen de abartıyosun. Vadi'nin durumu iyi, evet. Genel hikaye çok iyi, işleniş ve senaryo çok çok kötü, oyunculuklar da orta bence.

Hala saçma saçma senaryo yazıyor senaristler. İki bölüm önce daha Cahit'e bi sniper nişan almıştı. Şimdi yine öyle. Sürekli aynı, kalitesiz, klişe, Arka Sokaklarvari işleniş söz konusu. Bu durumdan hiç memnun değilim ben. Birisi kaçırılır, kurtarılır, başkası kaçırılır, kurtarılır. Şu güzelim sezonun hikayesini böyle berbat işlenişle cidden hiç ediliyor. Doğru düzgün zevk alamıyorum.

Arkadaslarimin Hepsi 1. Katip Oldu Bile. Biri Madridde Biri Riyoda Biri Garibim Catta Yine De Benden Hallice Ya. Hicbir Yerde Olmasan Elifin Dizinin Dibinde Olurdun Kolayca. Jonturk Olamadin Gittin Can Polat Oldun. Hedef Ariyo Keklik. Geeeell

---Tapatalk---

sende abartmışsın bence katılmıyorum sana
saygı duyarak söylüyorum vadide klişe sahne yok
kendi adıma zevk alıyırum ben berbat işlendiğinide
düşünmüyorum ben😉

Dogru soze ne denir ki
))))) sadece alkislanir 😉)) harika bir tespit .yuregine saglik 😉))

bakmayın böyle konuştuğuma resmen kahır ediyorum bu efsane ekibin yıllar sonra toplanıp kurtlar vadisi ni bitirmek için bir araya gelmesi resmen acı veriyor

şuan pişman olup dönseler herşeyi unuturuz onları çok seviyorum ama bize bu yaptıkları ihanettir vadiden sonra yaptıkları 3.dizi 3 ü de perşembe oynayacak önce abdülhey kara zaza deli hikmet gibi eski efsanelerimizle vurmaya çalıştılar olmadı
sonra en sağlam işlerini perşembeye aldılar olmadı
şimdi de tüm güçlerini birleştirip çakırla geliyolar
ne denir ki bunlara yazık ya yazık siz bir olsanız da vadiyi çok daha ileri götürseniz ne güzel olmaz mı yıllarca herkese karşı birlik içinde cevap verip karşı olanları susturdunuz her biriniz efsane oldunuz kralsınız ama bu nedir ya bu düşmanlık nedir necati abi ne yaptı size ne

racinin yaptığı inanılır gibi değil eminim sırf necati abiyi bitirebilmek için geri döndü yoksa racinin bu işlere gireceğini hiç sanmazdım
vadinin müziklerini çalıpta kullanmalarıda yakışıksız bir harekettir

Son düzenleme:
düşman uyumayıp bizi eski silahlarımızla vurucak ama biz ne yapıyoruz elimizde genel hikayesi on numara konular var ama bunu bize aktarabilecek ne senarist ne kurgucu nede yönetmen var tapınak tapınak diyoduk doğru dürüst bi tapınak toplantısı göremedik serdar akar dedik geldi bari o bi bölüm tapınak sahnesi çekseydi herkes takım elbiseli görücüye çıkar gibi saçlarınıda yaptırıp operasyona gidiyolar biz dizimize her daim sahip çıkarız ama onlarda biraz insaf edip işleri ehline vermesi lazım yönetmen beş para etmez kara kutuda iş yok daha neyi bekliyolar serdar akarı vadiye geçirmek için anlamış değilim.

bakmayın böyle konuştuğuma resmen kahır ediyorum bu efsane ekibin yıllar sonra toplanıp kurtlar vadisi ni bitirmek için bir araya gelmesi resmen acı veriyor
katılıyorum ablacım yazık öncesinde emek verdiğiniz
dizi bitsin diye uğraşıyorsunuz ne acı ya hiç değilse
verdikleri emek hatrına yapmasalar ne olur sanki

serdar akar işi fos çıktı o haberi ilk duyduğumuzda nasıl da sevinmiştik

Bugunde kendimi noter gibi hissettim 😉)) her guzel yoruma emme basma tulumba gibi onay veriyorum yuregine klavyene saglik recep kardesim
) duygularimizin tercumani oldun yine
) tabi @vadikızı haric onu kastdetmedim
)))) simdi biz diyerek beni kasdetme der
)))) ben onlemimi simdiden alayim
)))

seni yerim yaa ne olur öyle hissetme istediğini
yazabilirisn bana ya

bende bu yoruma imzamı atarım valla

eyvallah sağol abi görüyosun adamlar neler yapıyo bizimkiler neler tamam okadarda kötü değiliz ama istesek kralını yaparız ama daha neyi bekliyolar anlamış değilim

seni yerim yaa ne olur öyle hissetme istediğini
yazabilirisn bana ya

bende bu yoruma imzamı atarım valla
sağol abla

@34rcp44 aga @china_shangai abi uzun zamandır söylüyor necati abi tek kaldı diye zor be aga benim kardeşim kader birliği ettiğim arkadaşlarım bana bu kadar saldırsa beni bitirmeye çalışsa lanet olsun deyip köşeme bile çekilebilirdim o derece büyük bir yük var bu durum insanı manen çok yıpratır

aga haklısın ama biz daha en başında söyledik gerekirse 1 sene bekleriz yeterki sağlam bir ekiple geri dönelim biliyoruz işi çok zor ama istese yapıcak gücüde var bunuda unutmayalım.

Ulan be Corsal sağolsun ayakta zor duruyorum acayip halsizlik yapti ama Vadiyi kacirmam Vadi oynarken iyiyim de dondurunca kapatinca halsizlik başlıyor

---Tapatalk---