burdayım agaOha aga ne oldu ya nereye gidiyon ?
burdayım agaOha aga ne oldu ya nereye gidiyon ?
Bende günde 3 bölüm izlicem ahga her gün yaz bitene kdar şimdi kş bölümü buluruz. Digitürkte de Eski Vadi varKısmetse yarın tekrardan Kurtlar Vadisi'ne başlıyorum.
İyiburdayım aga
dik dur eğilme, vadiciler seninle 'takas'agalar sevgili vadiciler forumdan bunaldım artık insanlarla uğraşmaktan bıktım samimiyetsiz insanlardan sıkıldım foruma girmicem artık görüşmek üzere Allah a emanet
yok be hacı ne geri dönmesi insan kardeşini en zor anında satar mı vadinin bu hale gelmesinde bu iki arkadaşın da büyük payı var ne onlar geri gelir ne de necati bey onları pananın kapısının içinden sokar giden gitmiştir kalan sahalar bizimdir eğer sezon sonu ayrılmış olsalardı bu kelamları asla söylemezdim anlaşamamışlar yollarını ayırmışlar derdim ama dere geçilirken at değiştirilmez adamı da zor duruma soktularhttps://twitter.com/bahadirozdener
Umarim yeni dizileri tutmaz da, Bahadir Özdener ile Cüneyt Aysan yeniden Vadiye geri dönerler.. er yada gec dönmeliler. Vadi'nin kalbi..
Twitter'de birisi, atv'den ciktik, artik daha rahat hareket edebilirsiniz, diziye tekrardan dönme ihtimali var mi, diye sormus.. Su dizi olaylari olmasa, aslinda sosyal medyada Vadinin senaristleri geri dönsün diye bir sayfa kurup, begeni toplanabilinirdi.
aynen abi yaptıkları affedileme onlar adına üzüldüm ünkü o insanlara karşıda sevgim vardı bu hareketleriyle sıradanlaştılaryok be hacı ne geri dönmesi insan kardeşini en zor anında satar mı vadinin bu hale gelmesinde bu iki arkadaşın da büyük payı var ne onlar geri gelir ne de necati bey onları pananın kapısının içinden sokar giden gitmiştir kalan sahalar bizimdir eğer sezon sonu ayrılmış olsalardı bu kelamları asla söylemezdim anlaşamamışlar yollarını ayırmışlar derdim ama dere geçilirken at değiştirilmez adamı da zor duruma soktular
Haklısın.. aynen katılıyorum.yok be hacı ne geri dönmesi insan kardeşini en zor anında satar mı vadinin bu hale gelmesinde bu iki arkadaşın da büyük payı var ne onlar geri gelir ne de necati bey onları pananın kapısının içinden sokar giden gitmiştir kalan sahalar bizimdir eğer sezon sonu ayrılmış olsalardı bu kelamları asla söylemezdim anlaşamamışlar yollarını ayırmışlar derdim ama dere geçilirken at değiştirilmez adamı da zor duruma soktular
aga bu saatten sonra geri dönmeleri gibi bişey söz konusu olmaz adamlar yeni dizi yapıyorHaklısın.. aynen katılıyorum.
Dileğim inşallah Vadi yeni sezonda beklenin üzerinde performans göstererek, TV tarihine yine bir imzasını atar. Biz izleyicisi olarak herzaman arkasında olacağız.
Taptalk 2
Bir tek ki§i dahi izlese ikincisi ben olurum asla vazgecmem dizimden ne kadar kIzsakda o bizim icin vazgeçilmezdirHaklısın.. aynen katılıyorum.
Dileğim inşallah Vadi yeni sezonda beklenin üzerinde performans göstererek, TV tarihine yine bir imzasını atar. Biz izleyicisi olarak herzaman arkasında olacağız.
Taptalk 2
aynen öyle abi vadi benim de vazgeçilmezim asla ve asla aksi düşünülemez kendi tarafımca 1 nuamram hep öyle de kalacakBir tek ki§i dahi izlese ikincisi ben olurum asla vazgecmem dizimden ne kadar kIzsakda o bizim icin vazgeçilmezdir
aynen öyle aga herkes rahat olsun kurtlar vadisi halkıyla asla bileği bükülemeyecek bir yapımdır en büyüktür.Bu kemik izleyicisi olduğu sürece allahın izniyle kimse bu ekibin karşısında duramaz.
Taptalk 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?