Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

olm onu sorduğumda başkaydı avatarı 3-4 kez değiştirdim :D

Aga bölüm olarak bakılmıyor sanırım konu olarak bakılıyor. :D Konunun mesaj yerine tıklayınca bu pencere çıkıyor. Her konu için olur.. :)

1POXOY.jpg
adamın hammaddesisin aga :D

olm onu sorduğumda başkaydı avatarı 3-4 kez değiştirdim :D

adamın hammaddesisin aga :D
Ne düşündüğümü biliyosun artık, değiştirmiş olman önemli değilk. O zmaanki avatar da kesin 1000 kere kullandığın ve iğrenç bi şeydir :D

Git Vadi forumumndan avatar bul kendine, bu kadar zor mu? :D Her hafta 1000 tane avatar çıkıyo orada.

Önemli değil aga. :D
seni nasıl övsem diye düşündüm ancak övecek kelime bulamadım aynı vadi gibisin aga övecek kelimeler bulunamıyor :D

Ne düşündüğümü biliyosun artık, değiştirmiş olman önemli değilk. O zmaanki avatar da kesin 1000 kere kullandığın ve iğrenç bi şeydir :D

Git Vadi forumumndan avatar bul kendine, bu kadar zor mu? :D Her hafta 1000 tane avatar çıkıyo orada.
gerek yok google polat alemdar yazıyorum görsellere giriyorum ordan koyuyorum bu kadar basit :D

seni nasıl övsem diye düşündüm ancak övecek kelime bulamadım aynı vadi gibisin aga övecek kelimeler bulunamıyor :D

gerek yok google polat alemdar yazıyorum görsellere giriyorum ordan koyuyorum bu kadar basit :D
Bu tip bi amelelik yaptığının zaten foruma geldiğim ilk andan beri farkındayım :D

Sağolasın aga. :bhr: Ama biliyorsundur diye tahmin etmiştim. :D

agalar sevgili vadiciler forumdan bunaldım artık insanlarla uğraşmaktan bıktım samimiyetsiz insanlardan sıkıldım foruma girmicem artık görüşmek üzere Allah a emanet

agalar sevgili vadiciler forumdan bunaldım artık insanlarla uğraşmaktan bıktım samimiyetsiz insanlardan sıkıldım foruma girmicem artık görüşmek üzere Allah a emanet
arada sirada gir aga insanlarla sen ugrasmak istiyorsun ve onlarda bunu biliyor ki seni kiskirtiyorlar sende hep ayni seyi yapmaya calisiyorsun ... birak istedikleri kadar laf atsinlar ...

Kısmetse yarın tekrardan Kurtlar Vadisi'ne başlıyorum.
Sana tavsiyem, öyle kur kuruya izleme. Dizideki her karakter hakkında araştırma yap. Öyle çok daha zevkli oluyor. Her karakter gerçekte kimi temsil ediyor diye araştır, sözlük yorumlarına falan bak. Asıl o zaman Kurtlar Vadisi çok daha başka oluyor.