Polat Şaşmaz
Favori Üye
Limon bitmişBir kerede ben açayım ya hem iyi hit alırım
Limonata olsun
Limon bitmişBir kerede ben açayım ya hem iyi hit alırım
Limonata olsun
o ancak turabinin olduğu konularda çoşar konu vadi olunca çok cimrikonuyu kaçırsan ne olacak aga önemli olan konunun açılmasıdır
başka ne yapalım aga istiyosan yorumları da sana bıraklım konu 5 mesajda kalsın
aynen soğukta iyi gider limonata bak canım çektiBir kerede ben açayım ya hem iyi hit alırım
Limonata olsun
malesef abi iş başa düşer perşembe sınavımda yok konuya elimden geleni yapacam bu sefero ancak turabinin olduğu konularda çoşar konu vadi olunca çok cimri
aga bilmiyorum sınavları var heralde
Bari fragmanı bırakınaynen soğukta iyi gider limonata bak canım çekti
aga kim açarsa artık normalde her konuyu bırakırım sorun değil ama sezon finali olunca insan açmak istiyor konuyu
Benim canlı anlatımlarımda var Konu 30 sayfayı kesin geçerde kim açarsa son yılalrın en büyük hitini almış olurmalesef abi iş başa düşer perşembe sınavımda yok konuya elimden geleni yapacam bu sefer
aga bırakma işini geçelim kimse bırakmaz kim açabilirse takipte olun sezon finali fragmanı akşam çıkar heraldeBari fragmanı bırakın
Vadiye de yorum yazıyorum abio ancak turabinin olduğu konularda çoşar konu vadi olunca çok cimri
Allah yardımcısı olsun İnşallah o da olur sezon finali konusunda dicem de bilmiyorum olur mu acaba ?malesef abi iş başa düşer perşembe sınavımda yok konuya elimden geleni yapacam bu sefer
aga bilmiyorum sınavları var heralde
aga canlı anlatımı yap sen de bende reklam aralarında konuya yorum şov yaparım uçururuzBenim canlı anlatımlarımda var Konu 30 sayfayı kesin geçerde kim açarsa son yılalrın en büyük hitini almış olur
Kvp medyaya bırakacaktınız amaaga bırakma işini geçelim kimse bırakmaz kim açabilirse takipte olun sezon finali fragmanı akşam çıkar heralde
O sezon finali değildi amaKvp medyaya bırakacaktınız ama
sanmam aga onun sınavları benden sonar başlıyordu ama yine de bitmiş olabilirAllah yardımcısı olsun İnşallah o da olur sezon finali konusunda dicem de bilmiyorum olur mu acaba ?
favori üye oldu ya onun için bırakacaktık ama olmadıKvp medyaya bırakacaktınız ama
Az değilsin sen sezon finali konusu 30 sayfayı geçecek ya iyi hit alacanO sezon finali değildi ama
Ben açmayı planlıyorum bakalımfragman konusu da önemli siz böyle birbirinize düşerseniz @sürgünüm açar konuyu
İnşallah ama şansımız %10 larda Allah bilir kaç kişi açmaya çalışacak konuyuAz değilsin sen sezon finali konusu 30 sayfayı geçecek ya iyi hit alacan
planlamayla olmuyor uyanık olup gözünü dört açacanBen açmayı planlıyorum bakalım