Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Ac telefondan oldumde uyandim gulumu sonra kulakligi tak tum gece uyuyarak dinle yeni modam :D 1 haftadir yapiyorun tavsiye ederim :A

Kurtlukta Düşeni Yemek Kanundur !
Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir !

10388563_850729488289316_8858669535198623932_n.jpg

Ustaaaaa

https://twitter.com/bahadirozdener

Umarim yeni dizileri tutmaz da, Bahadir Özdener ile Cüneyt Aysan yeniden Vadiye geri dönerler.. er yada gec dönmeliler. Vadi'nin kalbi..

Twitter'de birisi, atv'den ciktik, artik daha rahat hareket edebilirsiniz, diziye tekrardan dönme ihtimali var mi, diye sormus.. Su dizi olaylari olmasa, aslinda sosyal medyada Vadinin senaristleri geri dönsün diye bir sayfa kurup, begeni toplanabilinirdi.

https://twitter.com/bahadirozdener

Umarim yeni dizileri tutmaz da, Bahadir Özdener ile Cüneyt Aysan yeniden Vadiye geri dönerler.. er yada gec dönmeliler. Vadi'nin kalbi..

Twitter'de birisi, atv'den ciktik, artik daha rahat hareket edebilirsiniz, diziye tekrardan dönme ihtimali var mi, diye sormus.. Su dizi olaylari olmasa, aslinda sosyal medyada Vadinin senaristleri geri dönsün diye bir sayfa kurup, begeni toplanabilinirdi.
yok be hacı ne geri dönmesi insan kardeşini en zor anında satar mı vadinin bu hale gelmesinde bu iki arkadaşın da büyük payı var ne onlar geri gelir ne de necati bey onları pananın kapısının içinden sokar giden gitmiştir kalan sahalar bizimdir eğer sezon sonu ayrılmış olsalardı bu kelamları asla söylemezdim anlaşamamışlar yollarını ayırmışlar derdim ama dere geçilirken at değiştirilmez adamı da zor duruma soktular

yok be hacı ne geri dönmesi insan kardeşini en zor anında satar mı vadinin bu hale gelmesinde bu iki arkadaşın da büyük payı var ne onlar geri gelir ne de necati bey onları pananın kapısının içinden sokar giden gitmiştir kalan sahalar bizimdir eğer sezon sonu ayrılmış olsalardı bu kelamları asla söylemezdim anlaşamamışlar yollarını ayırmışlar derdim ama dere geçilirken at değiştirilmez adamı da zor duruma soktular
aynen abi yaptıkları affedileme onlar adına üzüldüm ünkü o insanlara karşıda sevgim vardı bu hareketleriyle sıradanlaştılar

benim için

Haklısın.. aynen katılıyorum.
Dileğim inşallah Vadi yeni sezonda beklenin üzerinde performans göstererek, TV tarihine yine bir imzasını atar. Biz izleyicisi olarak herzaman arkasında olacağız.

Taptalk 2

Dileğim inşallah Vadi yeni sezonda beklenin üzerinde performans göstererek, TV tarihine yine bir imzasını atar. Biz izleyicisi olarak herzaman arkasında olacağız.

Taptalk 2
aga bu saatten sonra geri dönmeleri gibi bişey söz konusu olmaz adamlar yeni dizi yapıyor

Bahadır Özdener @bahadirozdener · 16 Nis
Kurtlar Vadisi ve Pana Film'den Raci Şaşmaz, Cüneyt Aysan ve Zübeyr Şaşmaz ile birlikte ayrıldığımız doğrudur.

vay be Necati abimizi hepsi satmış yazıklar olsun

Bahadır Özdener
Raci Şaşmaz dizi sektöründen üç yıldır uzaktaydı, şimdi tamamen ayrı. Dev yatırımlarıyla tek başına ticaretle meşgul.

dizinin tökezlediği zamanlar oldu son 3 yılda işte bunun sebebi Raci Şaşmaz dır. ne kadar büyük bir senarist olduğunu net anladım artık 1 numaralı senarist raci şaşmazdır keşke dönse vadiyi uçursa ama adam yapımcılığı da bıraktı artık ticaretle uğraşıyor

Son düzenleme:

Taptalk 2
Bir tek ki§i dahi izlese ikincisi ben olurum asla vazgecmem dizimden ne kadar kIzsakda o bizim icin vazgeçilmezdir

Herzaman diyorum.. Kurtlar Vadisi izlenecek ve izlemeye değen tek yapımdır. İzlerken insanı aptallaşdırmıyor en azından..

Taptalk 2