Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@XanTier eline sağlık aga müthiş tespitler yapmışsın a dan z ye katılıyorum çiğdem bana göre boş konuşuyo gerekenleri yazmışsın zaten

has anadolu çocuğu mu ben böyle bi anadolu çocuğu görmedim bizim buralarda o işleri yapan adama kisme selam bile vermez sizin orası nasıl bilemem tabi

bu konuda o adamın lafı geçmezse iyi olur aga

@XanTier eline sağlık aga müthiş tespitler yapmışsın a dan z ye katılıyorum çiğdem bana göre boş konuşuyo gerekenleri yazmışsın zaten​
Aga sana yine katıliyorum 🙂

Xantier in analizi gercekten cok iyiydi

Tamam aga
bu arada dövüşçü kendisi

direkle dövüşüyo galiba
o dövüşçüyse bende cumhurbaşkanıyım

bu arada bugün şampiyonluk yolunda dolu dizgin adımlarla ilerleyen MALATYASPORUMUZUN maçına gittim aydınsporu 1 mağlup ettik ve lideriz

maçtan önce malum şarkı falan çalınır futbolcular sahaya çıktıkları an vadinin o müthiş müziği çaldı gurur duydum her stadta mutlaka çalar kurtlar vadisi müzikleri dünyanın en gaza getirici müzikleridir NET

sezon başından beri fragmanlarda çalan cendere versiyonu süperdi ama

birde bizim burda bi kahve var televizyonun birinde sürekli kurtlar vadisi oynar daha önce de söylemiştim bugün eski vadiden bi bölüm koymuşlardı hey gidi hey elif çakırla uğraşıyordu

Gecen Perşembe isim vardı. Kahveler bakayım dedim ikisinde de kVadi seyrediliyordu bakkalci bile seyrediyordu

-Tapatalk-

BİLGİ | 252.Bölüm Bitiş'de "İzzet Altınmeşe'ye teşekkürler" yazdı büyük bir ihtimal 'Leyla' Türküsünü seslendiren İzzet Altınmeşe ama tabi düzenlemeler var.

Cakirin dizisiyle ilgili diyon galiba
)))) bence vadi haricinde aksiyon olarak bu sartlarda tutmasi cok zor
))) bence yine maceraya giriyorlar olmayacak duaya amin diyorlar
))) @-KADİR-

Cakirin dizisiyle ilgili diyon galiba
)))) bence vadi haricinde aksiyon olarak bu sartlarda tutmasi cok zor
))) bence yine maceraya giriyorlar olmayacak duaya amin diyorlar
))) @-KADİR-
reziller yine gaza geliyorlar yine hüsran yaşayacaklar inş ellerinde patlayacak utanmazlar tanıtımı bile aynı vadideki gibi çekmişler

Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Geçti istemem gelmeni,
Yokluğunda buldum seni;
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme, artık neye yarar?

-Tapatalk-