Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aşk konusu eski vadi senaryosununa yakısıyordu cnm pusu senaryosuna gitmiyor ve polata elif dısında kimse yakısmıyor
leyla polat aşkı zaten yokki 6.sezonda öyle birşey hiç yoktu sadece 7.sezon tnt sezonunda leyla polat birşeyler yaşadı oda elife anne arıyordu polat sonra 8. sezon maske falan derken polatla leyla ilişkisi kaybodu geçen yıl ve bu sezon polat leyla hiç yok 5 sezondur dizide leyla 1 sezın ahric 4 sezondur polat leyla diye birşey yok senaristler bunu anlasın yanı polat kız kulesinde elifi hayal etsin leyla poalt aşkına 100 baar hatta tüm frum o saneyi konusur 🙂🙂🙂
Aşk her yere yakışır.

Bu bakış açısı yanlış işte. Dünyadaki hiçbir dizi, şirket, kurum eskiyi yad ederek prim yapmaz. Bu o 'kurum' için aşağılayıcı bir şeydir. Kendisinin beceriksiz ve yeteneksiz olduğunu kabul etmiş demektir. Eskisi gittiyse bize bunu yeniyle unutturmak zorundadırlar. Bu konuda Pana Film başarısız olmuştu işte. Zaman zaman başarılı olsa da. Ahu zaten fiyaskoyu. Ebru'yla iyi sahneler izlemiştik. Leyla da dediğin gibi uzun bi süre boş bi karakter ve saçma aşk senaryoları içinde olsa da Polat-Leyla, Elif'ten sonraki en iyisidir. Ve bu tema en iyi bu sezon işlenmekte.

Ayrıca aynı şey seyirci için de geçerli. Eskiye takılıp kalmak Win8 çıkmışken XP kullanmak gibi bi şey. Eskiyi oturup izlersin her gün her saat, ama diziden de bunu yapmasını bekleyemezsin. 3-5 bölümde bir eskiyi hatırlatmasını herkes ister, ama diziden ana kadın karakteri çıkarıp Elif'i hayal etmesi kadar saçma bi şey olamaz. Hiçbir zaman gerçekleşmesini istemeyeceğim bir şey bu. Bir Vadicinin bakış açısı bu olmamalı.

Aşk her yere yakışır.

Bu bakış açısı yanlış işte. Dünyadaki hiçbir dizi, şirket, kurum eskiyi yad ederek prim yapmaz. Bu o 'kurum' için aşağılayıcı bir şeydir. Kendisinin beceriksiz ve yeteneksiz olduğunu kabul etmiş demektir. Eskisi gittiyse bize bunu yeniyle unutturmak zorundadırlar. Bu konuda Pana Film başarısız olmuştu işte. Zaman zaman başarılı olsa da. Ahu zaten fiyaskoyu. Ebru'yla iyi sahneler izlemiştik. Leyla da dediğin gibi uzun bi süre boş bi karakter ve saçma aşk senaryoları içinde olsa da Polat-Leyla, Elif'ten sonraki en iyisidir. Ve bu tema en iyi bu sezon işlenmekte.

Ayrıca aynı şey seyirci için de geçerli. Eskiye takılıp kalmak Win8 çıkmışken XP kullanmak gibi bi şey. Eskiyi oturup izlersin her gün her saat, ama diziden de bunu yapmasını bekleyemezsin. 3-5 bölümde bir eskiyi hatırlatmasını herkes ister, ama diziden ana kadın karakteri çıkarıp Elif'i hayal etmesi kadar saçma bi şey olamaz. Hiçbir zaman gerçekleşmesini istemeyeceğim bir şey bu. Bir Vadicinin bakış açısı bu olmamalı.
ben pusuda aşk istemiyorum kısaca o cnm belkide dediğin gibi elifin yerine kismeyi koyamıyorumdur koyamıyorumda zaten:F:F
buda benim düşüncem 🙂🙂🙂

Ben de koymam. Demek istediğim de zaten o değil.
ben senin dediğini anladım zaman zaman olmalı diyorsunda ben pusuda aşk istemiyorum eski vadide aşk konusunu sevmeyen yoktu galiba şimdi yeni izleyenler yine çok severler ama pusu başka birşey ve pusu konseptinde aşk beni boğuyor 🙂🙂🙂

ben senin dediğini anladım zaman zaman olmalı diyorsunda ben pusuda aşk istemiyorum eski vadide aşk konusunu sevmeyen yoktu galiba şimdi yeni izleyenler yine çok severler ama pusu başka birşey ve pusu konseptinde aşk beni boğuyor 🙂🙂🙂
Ben senin düşüncene bi şey demiyorum. Bakış açını eleştiriyorum. Herkes istediğini düşünebilir, mantıklı baktıktan sonra. Bakış açını mantıklı bulmadım. Eskiye tıkanıp kalmışsın dedim sadece.

Vurdum Taştan Taşa Leylam:

http://www.mediafire.com/******/s66w8ukqgb42617/Yazımı+Kışa+Çevirdin.mp3

winampta dinleyin parçayı sürekli yenile diyin çok daha güzel oluyor

Son düzenleme:
Vurdum Taştan Taşa Leylam:

http://www.mediafire.com/******/s66w8ukqgb42617/Yazımı+Kışa+Çevirdin.mp3

winampta dinleyin parçayı sürekli yenile diyin çok daha güzel oluyor
bende bu şarkıyı arıyordum cnm tşkler ya

@takas ayoll anlamıyorsun vadi senaristleri bu yıl erkek kitleye yönelmiyor kadın kitleye oynamaya çalısıyorlar ve saçma sapan brezilya bölümleri çekiyorlar vadinin kadın seyirciside aksiyon diye izliyor bu diziyi bizi çekmeleri için pembe dizi yapmalarına gerek yok sen tam olarak ne dediğimi anlamamışsın 🙂🙂🙂
ayrıca ben bir bayan olarak erkek vadicilerin çoğundan daha cesaretli davranıyorum o senin erkek kitlenin çoğu benim yanımda etek giymiş kız gibi kalıyor neyden bahsediyorsun sen :A:A:A

@vadikızı ben pembe dizi izlemek istesem gider fatmagülün sucu ne izlerim ben türkiyede neden aksiyon seçiyorum ergen kızların kitlesi olan dizilerle uğraşmamak için zaten kara para aşka aksiyon diye atladım aman ergen kazanının içine düştüm:F:F:F
bari vadide kafa dağıtırım dedim vadide brezilya dizileri gibi olmuş sabah çok kızgındım gerçekten hala söylicek bir çok şeyim var ama daha sonra onlarıda aktarırım şimdi başlarsam yine susamam:A
canım erdemin sevdiği kız bu bölüm ölecek görmeyecez onu bu bir
leyla uzun süre olmaz onuda görmücez buda 2 sadece bu bölüm erdemin
sevdiği kız vede leyla sahneleri çoktu sırf bu yüzdende pempe dizi
diyemem vadiye senin yorumuna düşüncene saygıyla diyorum canım
yanlış anlama tamammı😉

10426226_418805781628976_6524098103682058850_n.jpg

CBMoiD6WoAA_-8S.jpg:large

11049195_1634770783411613_923782879_n.jpg

11049318_918651751520973_992755117_n.jpg
11055857_370967249763002_82212480_n.jpg
11055642_1616980395214704_269084624_n.jpg

11055548_804618869619713_1112653160_n.jpg