Maskeli Fedai
Favori Üye
Valla mert cok saol karde§im hIzIr gibi yeti§tin takastan istedim dakika gecmeden hemen yapI§tIrmI§sIn cok hIzlIsIn be karde§imKURTLAR VADİSİ Digitürk Özel Reklamı - Yeni
@takas @XanTier @china_shangai @-KADİR- @sürgünüm @ABAY_06 @legolas9900 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @kvp-medya @Çiğdem-
pusu paralı abi ayda 15 tl yeInanir misin bende 97 bolumun dvd si 1dvd de 5bölüm var en az abartmIyorum en az 10 kere izlemi§imdir
O zaman pusuyu da verecekler
Herşeyden para almaya çalışıyolarpusu paralı abi ayda 15 tl ye
Internet varken ne gerek var bence vadinin tekrarlarIndam iyi dönü§ aldIklarI icin reklam verip milleti soyma derdindelerpusu paralı abi ayda 15 tl ye
Eyvallah abi.Valla mert cok saol karde§im hIzIr gibi yeti§tin takastan istedim dakika gecmeden hemen yapI§tIrmI§sIn cok hIzlIsIn be karde§im
ee tabi abi ya kurtlar vadisinden bahsediyoruz eski vadiyi herhangi bi büyük kanal yazın versin her gece 1.olmazsa bende bişey bilmiyorumInternet varken ne gerek var bence vadinin tekrarlarIndam iyi dönü§ aldIklarI icin reklam verip milleti soyma derdindeler
aga sağolasın nerden buldun helal valla bende konu açmak için videoyu arıyodum sen nerde gördün bu reklamı kaçakın reklamında mı?Eyvallah abi.
Eski Vadinin tekrarları 15 alıyorduee tabi abi ya kurtlar vadisinden bahsediyoruz eski vadiyi herhangi bi büyük kanal yazın versin her gece 1.olmazsa bende bişey bilmiyorum
geri dönüş aldılar ki baştan tekrar veriyolar ve reklamlarını vadi üzerinden yapıyolar
bizde ne diyoruz bu durumda vadi farkı deyip geçiyoruz
aga sağolasın nerden buldun helal valla bende konu açmak için videoyu arıyodum sen nerde gördün bu reklamı kaçakın reklamında mı?
Yok ben Twitter'da gördüm bir tweet sonra Youtube'yi açtım video arama kısmına son 1 saatte yüklenen videoları gösteri işaretledim direk çıktı.ee tabi abi ya kurtlar vadisinden bahsediyoruz eski vadiyi herhangi bi büyük kanal yazın versin her gece 1.olmazsa bende bişey bilmiyorum
geri dönüş aldılar ki baştan tekrar veriyolar ve reklamlarını vadi üzerinden yapıyolar
aga sağolasın nerden buldun helal valla bende konu açmak için videoyu arıyodum sen nerde gördün bu reklamı kaçakın reklamında mı?
köşeye kaydettin mi rekor diyeEski Vadinin tekrarları 15 alıyordu
oha istihbarata bak ben varya sittin sene bulamam öyle hiç anlamam öyle işlerden bundan sonra bişey ararsam sana başvuracam aga istihbaratım sensin artıkYok ben Twitter'da gördüm bir tweet sonra Youtube'yi açtım video arama kısmına son 1 saatte yüklenen videoları gösteri işaretledim direk çıktı.
Evetköşeye kaydettin mi rekor diye
oha istihbarata bak ben varya sittin sene bulamam öyle hiç anlamam öyle işlerden bundan sonra bişey ararsam sana başvuracam aga istihbaratım sensin artık
TartI§masIz çok büyûk dizi biteli 9sene olmu§ tekrarIn tekrarlarInI veriyorlar hala etinden sütünden faydalanIyorlaree tabi abi ya kurtlar vadisinden bahsediyoruz eski vadiyi herhangi bi büyük kanal yazın versin her gece 1.olmazsa bende bişey bilmiyorum
Bilenle binmeyen hiç bir olur mu harikadIn atacanYok ben Twitter'da gördüm bir tweet sonra Youtube'yi açtım video arama kısmına son 1 saatte yüklenen videoları gösteri işaretledim direk çıktı.
abi burda çaktırmadan beni ezdin sankiTartI§masIz çok büyûk dizi biteli 9sene olmu§ tekrarIn tekrarlarInI veriyorlar hala etinden sütünden faydalanIyorlar
Bilenle binmeyen hiç bir olur mu harikadIn atacan
Yok be karde§im burada en son yapacagIm i§ seni ezmek olur atacanI övmek istedim ama kIrdIysam özür dilerim niyetim asla o deildiabi burda çaktırmadan beni ezdin sanki
yok be abi şaka yapıyorum ne kırması ne özürü sana karşı boynum kıldan incedir sen bana takılıyodun bende sana takılıyorum şimdiYok be karde§im burada en son yapacagIm i§ seni ezmek olur atacanI övmek istedim ama kIrdIysam özür dilerim niyetim asla o deildi
ak§amlarI tlf dan yazIyorum smile kullanamIyorum yanlI§ anlamalar oluyor gerci pc den de yazsam su smile ïsine bir turlu alísamadïmyok be abi şaka yapıyorum ne kırması ne özürü sana karşı boynum kıldan incedir sen bana takılıyodun bende sana takılıyorum şimdi
biz anlarız abi seni merak etme belli oluy ozaten telefondan yazdığın s ler ikişer ikişer çıkıyorak§amlarI tlf dan yazIyorum smile kullanamIyorum yanlI§ anlamalar oluyor gerci pc den de yazsam su smile ïsine bir turlu alísamadïm