Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Internet varken ne gerek var bence vadinin tekrarlarIndam iyi dönü§ aldIklarI icin reklam verip milleti soyma derdindeler
ee tabi abi ya kurtlar vadisinden bahsediyoruz eski vadiyi herhangi bi büyük kanal yazın versin her gece 1.olmazsa bende bişey bilmiyorum
geri dönüş aldılar ki baştan tekrar veriyolar ve reklamlarını vadi üzerinden yapıyolar :D

bizde ne diyoruz bu durumda vadi farkı deyip geçiyoruz :D

aga sağolasın nerden buldun helal valla bende konu açmak için videoyu arıyodum :D sen nerde gördün bu reklamı kaçakın reklamında mı?

ee tabi abi ya kurtlar vadisinden bahsediyoruz eski vadiyi herhangi bi büyük kanal yazın versin her gece 1.olmazsa bende bişey bilmiyorum
geri dönüş aldılar ki baştan tekrar veriyolar ve reklamlarını vadi üzerinden yapıyolar :D

aga sağolasın nerden buldun helal valla bende konu açmak için videoyu arıyodum :D sen nerde gördün bu reklamı kaçakın reklamında mı?
Eski Vadinin tekrarları 15 alıyordu :D

Yok ben Twitter'da gördüm bir tweet sonra Youtube'yi açtım video arama kısmına son 1 saatte yüklenen videoları gösteri işaretledim direk çıktı. :D

Eski Vadinin tekrarları 15 alıyordu :D
köşeye kaydettin mi rekor diye :D

Yok ben Twitter'da gördüm bir tweet sonra Youtube'yi açtım video arama kısmına son 1 saatte yüklenen videoları gösteri işaretledim direk çıktı. :D
oha istihbarata bak ben varya sittin sene bulamam öyle :D hiç anlamam öyle işlerden :D bundan sonra bişey ararsam sana başvuracam aga istihbaratım sensin artık :D

TartI§masIz çok büyûk dizi biteli 9sene olmu§ tekrarIn tekrarlarInI veriyorlar hala etinden sütünden faydalanIyorlar

Bilenle binmeyen hiç bir olur mu harikadIn atacan

Yok be karde§im burada en son yapacagIm i§ seni ezmek olur atacanI övmek istedim ama kIrdIysam özür dilerim niyetim asla o deildi
yok be abi şaka yapıyorum ne kırması ne özürü sana karşı boynum kıldan incedir :d sen bana takılıyodun bende sana takılıyorum şimdi :D

yok be abi şaka yapıyorum ne kırması ne özürü sana karşı boynum kıldan incedir :d sen bana takılıyodun bende sana takılıyorum şimdi :D
ak§amlarI tlf dan yazIyorum smile kullanamIyorum yanlI§ anlamalar oluyor gerci pc den de yazsam su smile ïsine bir turlu alísamadïm

güel reklam bazılarına duyrulur adamlar yeni bir reklamı bile vadinin eski bölümleri üzerine çekiyorlar

10450428_1515058825384040_4453252945266091422_n.jpg

Sezon finali çekimleri bu sabah bitmiş @XanTier @-KADİR- @china_shangai @legolas9900 @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @kvp-medya @WesTxCoasT @Master.1000