Polat Şaşmaz
Favori Üye
Tamam o zman bir daha şaka yapmayız olur biterAnlamıyom
Tamam o zman bir daha şaka yapmayız olur biterAnlamıyom
vadi işi emek gerektirir umudun kırılmasın azim edersen bugün olmasa birgün mutlakaBana bak aga öyle şeyler deme
Umudumu klırdın
YapmaTamam o zman bir daha şaka yapmayız olur biter
Ben yorum yaparım abi konu açmak bana göre değilvadi işi emek gerektirir umudun kırılmasın azim edersen bugün olmasa birgün mutlaka
ben yolcuyum hancı değilim diyon yaniiiiYapma
Ben yorum yaparım abi konu açmak bana göre değil
oooo çok serttttBizde senin geçtiğin yollardan geçtik aga bak azim edersen açarsın şimdi bekle fragmanı ama forumla uğraşma uğraşmazsan şansın olur
Fragmanın ilk çıktığı siteyi biliyorsundur söylememe gerek yok herhalde
Birşey mi dedik abi sadece yol gösterdimben yolcuyum hancı değilim diyon yaniiii
oooo çok sertttt
Aynenben yolcuyum hancı değilim diyon yaniiii
oooo çok sertttt
saol kardeşim bunda senin de parmağın var o kadar çok olumsuz haber yaptın ki kanal da dayanamayıp yayın akışını düzelttiSabahtan beri F5 yapa yapa ellerim uyuştu
@china_shangai abi yayın akışı değiştirildi
Vadi bu hafta var kesin !
Eyvallah abi Ben kimim ki benim yorumlarımı görecekler ya o kadar insan var ki şu anda benim gibi yazmış olan bana sıra gelmemiştirsaol kardeşim bunda senin de parmağın var o kadar çok olumsuz haber yaptın ki kanal da dayanamayıp yayın akışını düzeltti
Senin bedduanı aldık abi. Artık açabilir miyim sanmam Hava da bozduseni meşgul etmiyeyim F-5 lere devammmm @Polat Şaşmaz
sen beni hocaların hocası paralellci hocası mı belledin ne bedduası😱 ne havanın bozması😱 senin kafa iyice gidik şu fragman çıksa da sen de rahatlasan biz de forum ahalisi olarak rahatlasak bu gidiş gidiş deilSenin bedduanı aldık abi. Artık açabilir miyim sanmam Hava da bozdu
İnşallah fragmanı açamazsın demedin mi ?sen beni hocaların hocası paralellci hocası mı belledin ne bedduası😱 ne havanın bozması😱 senin kafa iyice gidik şu fragman çıksa da sen de rahatlasan biz de forum ahalisi olarak rahatlasak bu gidiş gidiş deil
bunun bedduayla ne alakası varİnşallah fragmanı açamazsın demedin mi ?
Geçen hafta ki gibi halay çekelim sonra F5'e basalım çıkarsa açarız
Bir nevi beddua olarak geçiyor Neyse boşverbunun bedduayla ne alakası var