Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

2 gece önce KV 7-8, dün de 9. bölüm izledim. Gece izlemek cidden çok farklı oluyor. Kulaklıkla, loş ortam, istediğin kadar yüksek ses, içinde yaşıyosun. 2 gün öncekinde MEral annesinin mezarına gidip orda ağlamıştı, benim de gözümden yaş geldi. Dün gece de Laz Ziya'nın Asiye'yi astığı sahne vardı. :( Bi de arkaya Buluşma müziğinin davulunu koymuş GK, ilk kez çalıyodu. O çalınca bi coştum, ondan sonra Nesrin Çakır'a bunu anlattı, o anda görüntüler de girince oldu işte :D

2 gece önce KV 7-8, dün de 9. bölüm izledim. Gece izlemek cidden çok farklı oluyor. Kulaklıkla, loş ortam, istediğin kadar yüksek ses, içinde yaşıyosun. 2 gün öncekinde MEral annesinin mezarına gidip orda ağlamıştı, benim de gözümden yaş geldi. Dün gece de Laz Ziya'nın Asiye'yi astığı sahne vardı. :( Bi de arkaya Buluşma müziğinin davulunu koymuş GK, ilk kez çalıyodu. O çalınca bi coştum, ondan sonra Nesrin Çakır'a bunu anlattı, o anda görüntüler de girince oldu işte :D
öyle bi anlattın ki artık her gece izlemek istiyorum :D ben kalabalık izlemeyi seviyorum yani izlerken yanında birileri olunca daha güzel oluyor tek izlemenin güzel yanı da istediğin kadar ses verebiliyosun süper oluyor :d

öyle bi anlattın ki artık her gece izlemek istiyorum :D ben kalabalık izlemeyi seviyorum yani izlerken yanında birileri olunca daha güzel oluyor tek izlemenin güzel yanı da istediğin kadar ses verebiliyosun süper oluyor :D
Hacı rahat ağla, rahat rahat gül ya. Her gece Vadi gecesi benim. yaz da geldi, erken kalkma yok. Sen de yap. Ben telefonda izliyorum. Kulaklıkla zaten ayrı bi güzel,

Hacı rahat ağla, rahat rahat gül ya. Her gece Vadi gecesi benim. yaz da geldi, erken kalkma yok. Sen de yap. Ben telefonda izliyorum. Kulaklıkla zaten ayrı bi güzel,
evet aga ya doğru diyon memati vurulunca babamın yanında ağlayamamıştım mesela :D malesef benim için bundan sonrası zor işe başlayacam oruçla beraber kötü olacak :( ama bugünden itibaren izlerim her boş kaldığımda izlerim laptopta izlerim ben telefonumda bişey izlenmiyo

evet aga ya doğru diyon memati vurulunca babamın yanında ağlayamamıştım mesela :D malesef benim için bundan sonrası zor işe başlayacam oruçla beraber kötü olacak :( ama bugünden itibaren izlerim her boş kaldığımda izlerim laptopta izlerim ben telefonumda bişey izlenmiyo
Sadece Vadi için bile telefon alınır :A
Şarjın yarısı bitiyor gece, orası ayrı mesele ama :D

çıktı abi çıktı sonunda :D
Allah'a şükür forum olarak turabiyi pardon bir öküz kesebiliriz @ Maskeli Fedai

Moviemax te kurtlar vadisi keyfi ba§ladI seyredenlere hayIrlI seyirler bu i§ cok güzel oldu hergün vadi seyretmek çok güzel beee

Kurtlar vadisi reklamI mI var ne zaman cikti varsa linki yollasana
az önce kaçakın 1 dakkalık reklam arasında gösterdiler 2 tane adam vadiyi izliyor memati öldü diye üzülüyolar sonra kadın geliyor memati öleli 2 sene oldu daha beyler diyo
adamlarda biz kaçırdığımız bölümleri digitürkten izliyoruz diyolar :D
on nuamra yeni çıkmış glaiba internette bulamadım bulursam link atarım :D

Inanir misin bende 97 bolumun dvd si 1dvd de 5bölüm var en az abartmIyorum en az 10 kere izlemi§imdir

az önce kaçakın 1 dakkalık reklam arasında gösterdiler 2 tane adam vadiyi izliyor memati öldü diye üzülüyolar sonra kadın geliyor memati öleli 2 sene oldu daha beyler diyo
adamlarda biz kaçırdığımız bölümleri digitürkten izliyoruz diyolar :D
on nuamra yeni çıkmış glaiba internette bulamadım bulursam link atarım :D
O zaman pusuyu da verecekler