Kurtlar Vadisi Pusu 300.Bölüm Yorumları (Sezon Finali)

aga youtube yorumlarını okuyorum şuna bak hele
;

YUSUFA BAKLAN. PANZEHİRİ KARANLIK DENİZİN İÇİNDE BULDU HERHALDE. ASYA SEVİŞME SAHNESİ İSTİYORUZ
beğenmedim aga tövbe tövbe diyorum Allah akıl fikir versin

3 ay az değil özleyeceğiz vadiyi

ben kaçar hayırlı sahurlar hayırlı geceler

Ahahahha fake açmışlar
La o yorumu yazanın 4 abonesi var benim 61
yok artık adamın çakması bile olmuş böyle bir efsanenin yorum yazmaması rezilliktir
bende diyorum nasıl bu kadar coştu bu enteresan gelmişti

dedim @Doğu ile fazla takılma sen zararlı çıkarsın
aha işte seni çaylak üye yapmışlar karizma dağılmış
şimdi bekleki iki ayda anca karizmayı toparlayasın
bişey olmaz favori üyeliğe ihtiyacım yok
bu arada hoşgelmişsin

La adamın işi gücü yok gidip fake hesap açmış şaka gibi

gelecek sezon yusufun neler yaptığını @china_shangai abişkomdan isticem vadisiz geçen hayatımda bana yusufun naptıklarını haftalık anlatır inş

Son sahne muhteşem ötesiydi! KGT ekibini Akif'i vs. görmek duygulandırdı. Yalnız Pusat'ı göstermemesi beni şaşırttı açıkcası acaba ölmedimi diye düşünüyorum.

Yalnız Memati'nin soundtrack'ları Cahit'de kullanılması garibime gidiyor
Cahit iyi oyuncu fakat kesinlikle 100 Cahit 1 Memati etmez.

Yeni sezonda Kara,Memati,Pusat gibi efsaneler geri dönse fena olmaz aslında. 3'ününde ölümü çok ağır degildi bir plan ile geri dönebilirler efsane olur.

Yusuf sanırım panzehiri karanlık denizde buldu hey maşallah gözleriyle kıvılcım saçmıştır
Yeni sezonda başımıza bela olacak orası belli.

Gölge kesinlikle muazzam bir karakter. Ertan Saban'a böylesine mükkemmel bir rol sergiledigi ve bizlere izlettigi için teşekkür ediyoruz. Umarım yeni sezonda bu şekilde muazzam düşmanlar, iyi oyuncular çıkar karşımıza.

Yeni sezon'da 2-3 tane efsane'nin geri dönmesi dileğiyle... Teşekkürler Necati Şaşmaz!

Yeni sezonda izleyecek misin