En sevmediğim facebook Adamlar her şeyi beğeniyor beğenenlere de sövüyorlar. Twitterı saymıyorum orda yok gibiyiz adeta.youtube kitlesine hastayım aga
En sevmediğim facebook Adamlar her şeyi beğeniyor beğenenlere de sövüyorlar. Twitterı saymıyorum orda yok gibiyiz adeta.youtube kitlesine hastayım aga
beğenmedim aga tövbe tövbe diyorum Allah akıl fikir versinaga youtube yorumlarını okuyorum şuna bak hele ;
YUSUFA BAKLAN. PANZEHİRİ KARANLIK DENİZİN İÇİNDE BULDU HERHALDE. ASYA SEVİŞME SAHNESİ İSTİYORUZ
insana bi gülme geliyor adamın düşündüğü şeye bakbeğenmedim aga tövbe tövbe diyorum Allah akıl fikir versin
Değil tabi la ben bıraktım yazmayı.@Doğu youtube gördüğüm yorum senin mi la coşmuşsun maşallah ama kanal d de son sezonumuz falan değilmiş
insana bi gülme geliyor adamın düşündüğü şeye bak
kim yazdı o zaman o yorumuDeğil tabi la ben bıraktım yazmayı.
Ahahahha fake açmışlar La o yorumu yazanın 4 abonesi var benim 61kim yazdı o zaman o yorumu
Kardeşi yazmıştırkim yazdı o zaman o yorumu
dedim @Doğu ile fazla takılma sen zararlı çıkarsın aha işte seni çaylak üye yapmışlar karizma dağılmış şimdi bekleki iki ayda anca karizmayı toparlayasınkim yazdı o zaman o yorumu
yok artık adamın çakması bile olmuş böyle bir efsanenin yorum yazmaması rezilliktir bende diyorum nasıl bu kadar coştu bu enteresan gelmiştiAhahahha fake açmışlar La o yorumu yazanın 4 abonesi var benim 61
bişey olmaz favori üyeliğe ihtiyacım yok bu arada hoşgelmişsindedim @Doğu ile fazla takılma sen zararlı çıkarsın aha işte seni çaylak üye yapmışlar karizma dağılmış şimdi bekleki iki ayda anca karizmayı toparlayasın
La adamın işi gücü yok gidip fake hesap açmış şaka gibiyok artık adamın çakması bile olmuş böyle bir efsanenin yorum yazmaması rezilliktir bende diyorum nasıl bu kadar coştu bu enteresan gelmişti
bişey olmaz favori üyeliğe ihtiyacım yok bu arada hoşgelmişsin
olum kabul etsende etmesende youtubeda vadi fenomeni oldun bence bikaç yorum at millet unutmasın seniLa adamın işi gücü yok gidip fake hesap açmış şaka gibi
Allah affetsin bende gitmedim bugünVadiye daldık. Teravihi unuttuk. Ben hatırlatayım vebali üstümden kalksın
Gelecek sezona belkiolum kabul etsende etmesende youtubeda vadi fenomeni oldun bence bikaç yorum at millet unutmasın seni
Allah affetsin bende gitmedim bugün
Yeni sezonda izleyecek misinSon sahne muhteşem ötesiydi! KGT ekibini Akif'i vs. görmek duygulandırdı. Yalnız Pusat'ı göstermemesi beni şaşırttı açıkcası acaba ölmedimi diye düşünüyorum.
Yalnız Memati'nin soundtrack'ları Cahit'de kullanılması garibime gidiyor Cahit iyi oyuncu fakat kesinlikle 100 Cahit 1 Memati etmez.
Yeni sezonda Kara,Memati,Pusat gibi efsaneler geri dönse fena olmaz aslında. 3'ününde ölümü çok ağır degildi bir plan ile geri dönebilirler efsane olur.
Yusuf sanırım panzehiri karanlık denizde buldu hey maşallah gözleriyle kıvılcım saçmıştır Yeni sezonda başımıza bela olacak orası belli.
Gölge kesinlikle muazzam bir karakter. Ertan Saban'a böylesine mükkemmel bir rol sergiledigi ve bizlere izlettigi için teşekkür ediyoruz. Umarım yeni sezonda bu şekilde muazzam düşmanlar, iyi oyuncular çıkar karşımıza.
Yeni sezon'da 2-3 tane efsane'nin geri dönmesi dileğiyle... Teşekkürler Necati Şaşmaz!