Kurtlar Vadisi Pusu 300.Bölüm Yorumları (Sezon Finali)

saygı duyuyorum kararına ama bırakmasan bence iyi cnm ya😉
bari sezon finalini doğru yapın biz vadiciler aşkı memnu tarzı dizi nefret ediyoruz değilmi bu sezon otür bir dram dizisi yazıyor senaristler şu bu yılkı sezonu kurtlar vadisi ismi değilde başka bir isimle yayınlansa vadicielr oalrak bu ne saçma dizidir diye nefret kusarız kurtlar vadisi adı altında saçma sapan dram dizilerine çevirdiler son sahnede maskeyi çıkaran polat olucak fiyaskos ezona fiyasko son sahne senaristler çok güzel aile dram yazıyormus tebrik ederim ama bu yeteneklerini başka dizide yapsalar vadi adı altında yapmasalardı keşke
bari ismini değiştirin şu dizinin ismimizi lekemeye devam etmeyin 🙂

bari sezon finalini doğru yapın biz vadiciler aşkı memnu tarzı dizi nefret ediyoruz değilmi bu sezon otür bir dram dizisi yazıyor senaristler şu bu yılkı sezonu kurtlar vadisi ismi değilde başka bir isimle yayınlansa vadicielr oalrak bu ne saçma dizidir diye nefret kusarız kurtlar vadisi adı altında saçma sapan dram dizilerine çevirdiler son sahnede maskeyi çıkaran polat olucak fiyaskos ezona fiyasko son sahne senaristler çok güzel aile dram yazıyormus tebrik ederim ama bu yeteneklerini başka dizide yapsalar vadi adı altında yapmasalardı keşke
bari ismini değiştirin şu dizinin ismimizi lekemeye devam etmeyin 🙂

o kadarda değil bence güzel bir bölüm oluyor bir tek abbas görünmese
iyi olurdu onun dışnda düğün uzun sürmedi fehmilerin sahnesi iyiydi

o kadarda değil bence güzel bir bölüm oluyor bir tek abbas görünmese
iyi olurdu onun dışnda düğün uzun sürmedi fehmilerin sahnesi iyiydi
sana farke tmezki cnm sen pembe dizi atrzı dizielris eviyorsun zaten ben sevmiyorum sevmediğim için vadi izliyorum zaten güneşin kızları falan izleyen birine bu sezon bal kaymak gelir ama bana pis kaka gelir :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking