Polat Şaşmaz
Favori Üye
Aga bizim senaristlerden bahsediyoruz [emoji2]süpriz değil ki ölmesi süpriz olur
ölsün seneye yeni düşmanlara ihtiyaç var gölgenin miladı dolduGölge ölmese keşke be
Aga o tüyoyu kimden aldığımı bilmiyorum ama harbiden iyi sallamış baksana geleni geçtim Pusat gitti be@batuhankaralar ın dediğine göre Alpaçino gelecekti
aga sen bi daha tüyo almaAga o tüyoyu kimden aldığımı bilmiyorum ama harbiden iyi sallamış baksana geleni geçtim Pusat gitti be
sadece levent can usta oyuncu gerisi etkili değilkuzuzadeler in tekne de aile faciası yaşadıkları sahne gerçekten güzeldi ah keşke şu oyuncular daha yeterli olsaydı eminim bu hikaye çok daha albenisi olan bir duruma bürünecekti
bu söylediğine inanıyormusun agaYusuf ölünce @Çiğdem- yas ilan etmiş haber alınamıyor kendisinden
tamam işte aga onlarda sağlam oyunculardan seçilseydş çok farklı bir durum olurdusadece levent can usta oyuncu gerisi etkili değil
bu söylediğine inanıyormusun aga
Gönülden inanıyorum aga Yusuf genç kızların yeni sevgilisisadece levent can usta oyuncu gerisi etkili değil
bu söylediğine inanıyormusun aga
bu karakterlerin vadide hiçbir karşılığı yok özellikle zeynpe ve yusuf seneye de bu şekil devam ederse sonumuz çok kötü olurtamam işte aga onlarda sağlam oyunculardan seçilseydş çok farklı bir durum olurdu
tam şimdi geldim bendeYusuf ölünce @Çiğdem- yas ilan etmiş haber alınamıyor kendisinden
totem motem mi yapıyon napıyon agaGönülden inanıyorum aga Yusuf genç kızların yeni sevgilisi
tam şimdi geldim bendepusatın harcnıp abbasın ölmemesine şaşırmadım kanala laf ediyoruz evet yayın saatleri reklam ayarlamları nerden bakarsan bak çok saçma ama şunuda unutmamak lazım kanalın yaptığı hamleler sadece yarın açıklanıcak reyting tablosunu kapsar ona etki eder bu bölümleri oyüzden kanala yıkmak doğru değil kanal d yaptığı hatalarla reytingi etkiler sadece bölümleri yazan pana ekibi böyle bir bölümü sezon finaline yakıştırıyorsalar bırakma kararını almış olmam doğru kararmış sezon finaline şu bölümü vermeye utanmıyorlar ama eleştiri yapmıcam bu sefer çünkü yeni sezonlarıyla ilgilenmediğim için artık bir yorumum iyi kötü olmucak devam edenlere keyifli seyirler dilerim sadece 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?