Kurtlar Vadisi Pusu 300.Bölüm Yorumları (Sezon Finali)

o değilde düğüne de baskın olmadı sadece tapınak baskınıyla final olursa vadi tarihinin en sıradan sezon finali olur

Usta Ariel in Elini Kesmiş

kuzuzadeler in tekne de aile faciası yaşadıkları sahne gerçekten güzeldi ah keşke şu oyuncular daha yeterli olsaydı eminim bu hikaye çok daha albenisi olan bir duruma bürünecekti

tamam işte aga onlarda sağlam oyunculardan seçilseydş çok farklı bir durum olurdu
bu karakterlerin vadide hiçbir karşılığı yok özellikle zeynpe ve yusuf seneye de bu şekil devam ederse sonumuz çok kötü olur

Yusuf ölünce @Çiğdem- yas ilan etmiş haber alınamıyor kendisinden
tam şimdi geldim bende
pusatın harcnıp abbasın ölmemesine şaşırmadım kanala laf ediyoruz evet yayın saatleri reklam ayarlamları nerden bakarsan bak çok saçma ama şunuda unutmamak lazım kanalın yaptığı hamleler sadece yarın açıklanıcak reyting tablosunu kapsar ona etki eder bu bölümleri oyüzden kanala yıkmak doğru değil kanal d yaptığı hatalarla reytingi etkiler sadece bölümleri yazan pana ekibi böyle bir bölümü sezon finaline yakıştırıyorsalar bırakma kararını almış olmam doğru kararmış sezon finaline şu bölümü vermeye utanmıyorlar ama eleştiri yapmıcam bu sefer çünkü yeni sezonlarıyla ilgilenmediğim için artık bir yorumum iyi kötü olmucak devam edenlere keyifli seyirler dilerim sadece 🙂

22:42 reklam dönüşü

Benzemez Kimse Sana diye bi yarışma vardı o geldi aklıma

yeni bir giriş tarzı ortam fena

onun elini bunun gözünü alarak ustaya oraya girecek

saygı duyuyorum kararına ama bırakmasan bence iyi cnm ya😉

Konseyimizin ilk işi yeni hizmetkarını seçmek!