Kurtlar Vadisi Pusu 300.Bölüm Yorumları (Sezon Finali)

oha abbas nasıl iyileşti lan turp gibi olmuş

son sahne olursa fragmandaki sahne tarihin en büyük rezilliği olur olmaz diye düşünüyorum bu kadar rezil duruma düşmezler
aga bu konuda mimliyiz atv de ki son sezonumuzdaki sezon finalini hatılarıtım ne desek boş görecez

her sezon finali düğün olayı sıktı ya biraz yaratıcı düşünün anasını satim her sene aynı şeyi izliyoruz

ulan helal olsun sana pratik zekasın gerçekten
Seneye seni kırmayıp sünnet yaparlar aga

eee düğünde de bişey olmadı

ulan necati şaşmaz diyorum susuyorum acayip canlanırıyor şu an o aklından geçirdiği tüm duyguları gözlerinden bakışından anlıyorum efsane gerçekten
@takas aga öyle değil mi

tarihi bir hezimete doğru gittiğimiz yönünde içimde bir his var
arkadaş 3 hafta önceden biten çekimden ne hayır gelir ki eskiden ucu ucuna zor yetişirdi efsane ötesi sezon finalleri izlerdik şimdi 3 hafta önceden bitiyor çekimler belki 1 ay bi bok yok normal bölümden hiçbir farkı olmuyor
İnşallah yanılırım

Allahını seven şu tekneye füze müze bişey fırlatsın

ulan necati şaşmaz diyorum susuyorum acayip canlanırıyor şu an o aklından geçirdiği tüm duyguları gözlerinden bakışından anlıyorum efsane gerçekten
@takas aga öyle değil mi
herşeye laf söylenebilir ama Necati Şaşmaz ın müthiş oyunculuğuna asla. adam her zaman mükemmel yansıtıyor duyguyu

sezon finalinde yusufun doğum hikayesini dinliyoruz
hey gidi hey

aynen bende de o düşünce hakim bu saatten sonra bölüm sonunda hadi ya ne olacak şimdi diyeceğimiz bir sahne olacağını hiç sanmıyorum inş yanılırız ama pek sanmıyorum