Hişt ne oluyor aga bir Yasinim kaldı. Dokundurmam [emoji2]Yasin ölebilir mi acaba son sahnede
Abbas ayaklanmış [emoji33]
Hişt ne oluyor aga bir Yasinim kaldı. Dokundurmam [emoji2]Yasin ölebilir mi acaba son sahnede
Aga baksana çok etkisiz. Gider mi giderHişt ne oluyor aga bir Yasinim kaldı. Dokundurmam [emoji2]
aga bu konuda mimliyiz atv de ki son sezonumuzdaki sezon finalini hatılarıtım ne desek boş görecezson sahne olursa fragmandaki sahne tarihin en büyük rezilliği olur olmaz diye düşünüyorum bu kadar rezil duruma düşmezler
1 hafta geçti üzerindenoha abbas nasıl iyileşti lan turp gibi olmuş![]()
ulan helal olsun sana pratik zekasın gerçekten1 hafta geçti üzerinden
Etkisiz olur mu aga? Rolü o adam başka ne yapabilir ki? [emoji35]Aga baksana çok etkisiz. Gider mi gider
Seneye seni kırmayıp sünnet yaparlar agaher sezon finali düğün olayı sıktı ya biraz yaratıcı düşünün anasını satim her sene aynı şeyi izliyoruz
ulan helal olsun sana pratik zekasın gerçekten![]()
Eyvallahher sezon finali düğün olayı sıktı ya biraz yaratıcı düşünün anasını satim her sene aynı şeyi izliyoruz
ulan helal olsun sana pratik zekasın gerçekten![]()
herşeye laf söylenebilir ama Necati Şaşmaz ın müthiş oyunculuğuna asla. adam her zaman mükemmel yansıtıyor duyguyuulan necati şaşmaz diyorum susuyorum acayip canlanırıyor şu an o aklından geçirdiği tüm duyguları gözlerinden bakışından anlıyorum efsane gerçekten
@takas aga öyle değil mi
ulan necati şaşmaz diyorum susuyorum acayip canlanırıyor şu an o aklından geçirdiği tüm duyguları gözlerinden bakışından anlıyorum efsane gerçekten
@takas aga öyle değil mi
aynen bende de o düşünce hakim bu saatten sonra bölüm sonunda hadi ya ne olacak şimdi diyeceğimiz bir sahne olacağını hiç sanmıyorum inş yanılırız ama pek sanmıyorumtarihi bir hezimete doğru gittiğimiz yönünde içimde bir his var
arkadaş 3 hafta önceden biten çekimden ne hayır gelir ki eskiden ucu ucuna zor yetişirdi efsane ötesi sezon finalleri izlerdik şimdi 3 hafta önceden bitiyor çekimler belki 1 ay bi bok yok normal bölümden hiçbir farkı olmuyor
İnşallah yanılırım