Kurtlar Vadisi Pusu 298.Bölüm Yorumları

İnşallah final olur ben dayanamam perşembe vadi olacak tv ye bakmayacam yemek yememek su içmemek gibi bişey ulan ne yapacam ben ya nolur vadi sevgimi içimden söküp atın

Hayır atmıcaz efendim devamlı su vercem sana vadi sevgin solmasın diye

Aga yemin ediyorum tansiyon hapımı içtim ben seneye izlersem net ölürüm

İraden kuvvetliymiş benim o kadar değil maalesef
Benim babam da izliyor zaten birlikte izliyoruz. Benim izlememem için kendimi odaya kitlemem lazım. Deneyeceğim teşekkür ederim
Ben bırakmadan haftalar önce kafamda zaten bitirdiğim için sıkıntı çekmedim bıraktıktan sonra.

Hayır dalga geçecek bir şey yok. Mevcut ürün ortada. İnsan bunu sıkıntı çekmeden, rahatça bırakabilir yani.
ulan adama ilk bıraktığında karşı geliyordum ikna etmeye çalışıyordum şimdi ne diyecem geri dön desem izlese diğer hafta sövecek bana

Hahaha öyle san diye o sıfatı kullandım aga kelimelere dans ettiren adamım ben bakma şu an sinirliyim

gitde ayoll benim diyemedeğim şeyleri onalr desinler sana şuan senin hakkıdnan onalr gelir cnm biz kıyamıyoruz çünkü

Aaaa kıza bak yaaa beni resmen kurtların önüne atıyor yedirecek beni
onlarla uğraşamam ben siz beğenmediniz bendemi beğenmeyeyim be aaa

Beyler bayanlar tez vakitte eski Vadiye başlayalım yoksa kahrımızdan öleceğiz
Bizi o ilk 97 efsane, başyapıt paklar.

Ben hayatımda bu kadar vurdumduymaz bu kadar çapsiz senaistler gormedim. Ulan efsane olma potansiyeli olan sezonu çop ettiler bu bolumden o kadar cok malzeme cikardi ki Vadi tarihinin ilk 10 bolumu arasina girerdi. Şu an Yeşil Deniz diye bi dizi actilar o dizide bile daha cok emek var ulan Allah bildigi gibi yapsin olun geberin girin mezara Vadiyi rezil etmeyin yeter ki

ayy neyse ben yatıyorum iyi geceler diyecem ama vadicilere rahat uyku yok bu gece