İnşallah final olur ben dayanamam perşembe vadi olacak tv ye bakmayacam yemek yememek su içmemek gibi bişey ulan ne yapacam ben ya nolur vadi sevgimi içimden söküp atın
Hayır atmıcaz efendim devamlı su vercem sana vadi sevgin solmasın diye
İnşallah final olur ben dayanamam perşembe vadi olacak tv ye bakmayacam yemek yememek su içmemek gibi bişey ulan ne yapacam ben ya nolur vadi sevgimi içimden söküp atın
Abla şu an sinirliyim @-KADİR-'le konuş aramızdaki en sakini en dingini ogerçekten küstüm sana doğu insan bir cevap verir be
Arkadas dalga geciyo millet takmayınİlk perşembe babam sayesinde hatırlamıştım Vadi'yi (niye izlemiyosun falan demişti), ikinci perşembe günü Vadi olduğunu bile unutmuştum.
Aga yemin ediyorum tansiyon hapımı içtim ben seneye izlersem net ölürümİnşallah final olur ben dayanamam perşembe vadi olacak tv ye bakmayacam yemek yememek su içmemek gibi bişey ulan ne yapacam ben ya nolur vadi sevgimi içimden söküp atın
sende de nasıl bi irade varmış arkadaş bu kadar kolay nasıl oluyor
artık sana çakma vadicikızı diyecez .Ahiçte öyle değil çiğdem diuyorum ya yanlış düşünüyosun necati şaşmaz
benim hayatım falan değil hiç bir zaman öyle demedim ben
Abla şu an sinirliyim @-KADİR-'le konuş aramızdaki en sakini en dingini o
İraden kuvvetliymiş benim o kadar değil maalesef Benim babam da izliyor zaten birlikte izliyoruz. Benim izlememem için kendimi odaya kitlemem lazım. Deneyeceğim teşekkür ederim
Ben bırakmadan haftalar önce kafamda zaten bitirdiğim için sıkıntı çekmedim bıraktıktan sonra.İnşallah final olur ben dayanamam perşembe vadi olacak tv ye bakmayacam yemek yememek su içmemek gibi bişey ulan ne yapacam ben ya nolur vadi sevgimi içimden söküp atın
sende de nasıl bi irade varmış arkadaş bu kadar kolay nasıl oluyor
artık sana çakma vadicikızı diyecez .A
ulan dingil yazdın zannnettim sonra doğrusunu okudum ne oluyor dedim birdenAbla şu an sinirliyim @-KADİR-'le konuş aramızdaki en sakini en dingini o
Hayır dalga geçecek bir şey yok. Mevcut ürün ortada. İnsan bunu sıkıntı çekmeden, rahatça bırakabilir yani.Arkadas dalga geciyo millet takmayın
Hahaha öyle san diye o sıfatı kullandım aga kelimelere dans ettiren adamım ben bakma şu an sinirliyimulan dingil yazdın zannnettim sonra doğrusunu okudum ne oluyor dedim birden
gitde ayoll benim diyemedeğim şeyleri onalr desinler sana şuan senin hakkıdnan onalr gelir cnm biz kıyamıyoruz çünküçiğdem diğer vadi forumda doluyum zaten bunun şakasını bile yapma bana
ulan adama ilk bıraktığında karşı geliyordum ikna etmeye çalışıyordum şimdi ne diyecem geri dön desem izlese diğer hafta sövecek banaHayır dalga geçecek bir şey yok. Mevcut ürün ortada. İnsan bunu sıkıntı çekmeden, rahatça bırakabilir yani.
Hahaha öyle san diye o sıfatı kullandım aga kelimelere dans ettiren adamım ben bakma şu an sinirliyim
gitde ayoll benim diyemedeğim şeyleri onalr desinler sana şuan senin hakkıdnan onalr gelir cnm biz kıyamıyoruz çünkü
Hahahaulan adama ilk bıraktığında karşı geliyordum ikna etmeye çalışıyordum şimdi ne diyecem geri dön desem izlese diğer hafta sövecek bana
saat 12.30 gram uykum yok bu gece çok uzun olacakayy neyse ben yatıyorum iyi geceler diyecem ama vadicilere rahat uyku yok bu gece