batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,265
- Puanı
- 1,061
Tilki Andrei seni de unutmayacağız. Her ne kadar çapsızların eline düşse de bir ağırlığı vardı.
Unutursak kalbimiz kurusun!
Tilki Andrei seni de unutmayacağız. Her ne kadar çapsızların eline düşse de bir ağırlığı vardı.
vadi trihinin en kötü sezonunu geçiriyor seyirciler kaçıyor neyin kutlaması ben necati beyin zoraki sevinç gösterdiğini umuyorum aksiyse saygım azalır ama genel olarak bunların şuankı durum umurlarında bile değilbiraz saçmaladığının farkındamısın çiğdem kutlama ayrı dizi ayrı 300.bölüm
oldu diye kutlamasınlar mı allah aşkına yapma ya
vadi trihinin en kötü sezonunu geçiriyor seyirciler kaçıyor neyin kutlaması ben necati beyin zoraki sevinç gösterdiğini umuyorum aksiyse saygım azalır ama genel olarak bunların şuankı durum umurlarında bile değil
andrei havuzuna bile gizli tünel yaptıran bir adam nasıl olurda polatın ofisinde gizli geçit olucağını düşünemez ve bu ölümden korkuda nerden çıktı pusat andrei neden ölümden korkarak küçük düşürücü sahneler yazıldı seyirciye haakret bu akşamıkı bölüm bunlar yan oyuncu değildi vadi efsaneleriydi
Tilki Andrei ÖLDÜ
Pusat Çakır ÖLDÜ
Hüsnü Yalınkılıç ÖLDÜ
Kurtlar Vadisi Pusu ÖLDÜ..
İşte biz, vefakar izleyiciler karşınızdayız. Diziyi burada bırakıyoruz Allaha emanet
Kardeşim neden ağlıyorsun ben şu an totomla gülüyorum afedersinAynen öyle diziyi burada bırakıyoruz. Yusuf paşayı izleyeceklere iyi seyirler. Ilk defa sinirden, kinden ağladım Allah belanızı versin
Abla Pusatın ölmesi benim için zerrenin zerresi önemli değil sen olayı anlamamışsın.Gerçek vefakar izleyici diziyi bırakmaz ablacım pusat öldü diye
bitermi koskaca süleyman çakır öldüğünde bitmedi dizide şimdimi
bitecek
Sence gelecek sezon izleyen olur mu aga ben en azından forumdan izleyecek olanı sanmamGelecek sezon için sabırlar diliyor huzurlarınızdan ayrılıyorum Allah akıl fikir ihsan eylesin
ne emeği cnm vadiyi bitirme emeğimi bunun meyvasınıda yediler onumu kutluyorlar rakip bir dizi şirketine bu kötülüğü yapın diziyi batırın deseler yapamazsın rakibin olduğu halde için acır bunlar kendi kendielrini nasıl bitirdiler birde deli gibi oynuyorlar allah akıl fikir versin insan kendi çocuğunu öldürürmü yaaa aa vadiden bıktılarsa bitirsinler yayından kalkması için uğraşmasınlar tabi ben sana sevgimden dolayı böyle nazik yazıyorum yoksa bunlara başka türlü yazardım daha doğrusu daha umrumda değilSavunma adına demiyorum cnm haklısın ama bence o kadar emek verdikleri
şey umurlarında olmaz mı olurmu öyle şey herşeye rağmen 300.bölüme gelmek
kolay değilldi
öldürülürken hangi adam korkmaz sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?