Kurtlar Vadisi Pusu 298.Bölüm Yorumları

biraz saçmaladığının farkındamısın çiğdem kutlama ayrı dizi ayrı 300.bölüm
oldu diye kutlamasınlar mı allah aşkına yapma ya:(
vadi trihinin en kötü sezonunu geçiriyor seyirciler kaçıyor neyin kutlaması ben necati beyin zoraki sevinç gösterdiğini umuyorum aksiyse saygım azalır ama genel olarak bunların şuankı durum umurlarında bile değil :(

andrei havuzuna bile gizli tünel yaptıran bir adam nasıl olurda polatın ofisinde gizli geçit olucağını düşünemez ve bu ölümden korkuda nerden çıktı pusat andrei neden ölümden korkarak küçük düşürücü sahneler yazıldı seyirciye haakret bu akşamıkı bölüm bunlar yan oyuncu değildi vadi efsaneleriydi :(

Ulan ilk hayatımda ilk defa nefretten ağladım. Buna sebep olan Pana Allah belanızı versin. Umarım bokluğunuzda boğulursunuz.

bak bu adamların hepsi de bizim sevdiğimiz adamlar bunları bitirdiniz eğer fehmi yusuf kenan anadolu vs ölmezse bu yapılanların hiçbir izahı kalmaz sadece vadiyi bitirmek için yapılan hamleler olarak görürüm

Tilki Andrei ÖLDÜ
Pusat Çakır ÖLDÜ
Hüsnü Yalınkılıç ÖLDÜ
Kurtlar Vadisi Pusu ÖLDÜ..

İşte biz, vefakar izleyiciler karşınızdayız. Diziyi burada bırakıyoruz Allaha emanet :)

şimdi pana film gibi acımasız hemen kestirip atan şirket az bulunur hatta bulunmaz sezonun başında kadronun çoğunluğunu sonunda da kalan kısmını temizlediler ölenlerin hızına yetişemiyoruz
gelen de yok adam kalmadı bu dizi seneye nasıl devam edecek

vadi trihinin en kötü sezonunu geçiriyor seyirciler kaçıyor neyin kutlaması ben necati beyin zoraki sevinç gösterdiğini umuyorum aksiyse saygım azalır ama genel olarak bunların şuankı durum umurlarında bile değil :(

andrei havuzuna bile gizli tünel yaptıran bir adam nasıl olurda polatın ofisinde gizli geçit olucağını düşünemez ve bu ölümden korkuda nerden çıktı pusat andrei neden ölümden korkarak küçük düşürücü sahneler yazıldı seyirciye haakret bu akşamıkı bölüm bunlar yan oyuncu değildi vadi efsaneleriydi :(

Savunma adına demiyorum cnm haklısın ama bence o kadar emek verdikleri
şey umurlarında olmaz mı olurmu öyle şey herşeye rağmen 300.bölüme gelmek
kolay değilldi

öldürülürken hangi adam korkmaz sence

Aynen öyle diziyi burada bırakıyoruz. Yusuf paşayı izleyeceklere iyi seyirler. Ilk defa sinirden, kinden ağladım Allah belanızı versin

Gelecek sezon için sabırlar diliyor huzurlarınızdan ayrılıyorum Allah akıl fikir ihsan eylesin :A

Ulen Vadiyi bırakan arkadaşlara bu bölüm efsane olacak kesin izleyin dediğim için kendimden utanıyorum. Ah Tilki ah [emoji17] en azından erkekçe ve güzel bir çatışmayla ölseydi [emoji17]

Tilki Andrei ÖLDÜ
Pusat Çakır ÖLDÜ
Hüsnü Yalınkılıç ÖLDÜ
Kurtlar Vadisi Pusu ÖLDÜ..

İşte biz, vefakar izleyiciler karşınızdayız. Diziyi burada bırakıyoruz Allaha emanet :)

Gerçek vefakar izleyici diziyi bırakmaz ablacım pusat öldü diye
bitermi koskaca süleyman çakır öldüğünde bitmedi dizide şimdimi
bitecek

Aynen öyle diziyi burada bırakıyoruz. Yusuf paşayı izleyeceklere iyi seyirler. Ilk defa sinirden, kinden ağladım Allah belanızı versin
Kardeşim neden ağlıyorsun ben şu an totomla gülüyorum afedersin :A Dizi zaten can çekişiyordu. 2 sezondur diziyi Vadi diye algılayıp izliyorsam namerdim. 10. Sezon sonunda Polat'ı Akif boğarken öldü benim için. Sonrası yok, hiç olmamıştı.

Gerçek vefakar izleyici diziyi bırakmaz ablacım pusat öldü diye
bitermi koskaca süleyman çakır öldüğünde bitmedi dizide şimdimi
bitecek
Abla Pusatın ölmesi benim için zerrenin zerresi önemli değil sen olayı anlamamışsın.

Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm :) ben senin için yaşamayı göze almışım :)

Savunma adına demiyorum cnm haklısın ama bence o kadar emek verdikleri
şey umurlarında olmaz mı olurmu öyle şey herşeye rağmen 300.bölüme gelmek
kolay değilldi

öldürülürken hangi adam korkmaz sence
ne emeği cnm vadiyi bitirme emeğimi bunun meyvasınıda yediler onumu kutluyorlar rakip bir dizi şirketine bu kötülüğü yapın diziyi batırın deseler yapamazsın rakibin olduğu halde için acır bunlar kendi kendielrini nasıl bitirdiler birde deli gibi oynuyorlar allah akıl fikir versin insan kendi çocuğunu öldürürmü yaaa aa vadiden bıktılarsa bitirsinler yayından kalkması için uğraşmasınlar tabi ben sana sevgimden dolayı böyle nazik yazıyorum yoksa bunlara başka türlü yazardım daha doğrusu daha umrumda değil :(

herkes küfrediyor haklı olarak bu saatten sonra kurtlar vadisi projesi tamamiyle yerle bir edilmiştir yerin 7 kat dibine gömülmüştür. 2 bölümle sevilen herkesi öldürerek kendi kendini imha etmiştir teşekkürler pana teşekkürler senarist demeye dilim varmıyor yazan çapsızlar teşekkürler hepinize türk tv tarihinin gelmiş gelmiş ve gelebilecek en büyük projesini tüm rekorların sahibi efsanevi diziyi gömdünüz bunu yapmakta büyük başarı helal olsun!!!