Kurtlar Vadisi Pusu 297. Bölüm Yorumları

Allah belanızı versin raskoln gibi adam öldürülür mü ya polat seninde Allah belanı versin zeynep i kurtarıyor ofiste olanlardan haberi yok vay arkadaş ilk defa bu kadar sinirlendim vadi izlerken

Sende hiç gırgıra gelemiyosun ha :D
aga kusura bakma bölüm sinirlerimi zıplattı

CjaTa_dWkAErFQ9.jpg

Mete için Eline sağlık Polat Alemdar

bölüm mükemmel ötesiydi ama sevilen adamlar tek tek öldürülüyor niye lan niye zeynep yusuf anadolu ölsün niye raskoln niye mete niye pusat

Allah belanızı versin raskoln gibi adam öldürülür mü ya polat seninde Allah belanı versin zeynep i kurtarıyor ofiste olanlardan haberi yok vay arkadaş ilk defa bu kadar sinirlendim vadi izlerken

aga kusura bakma bölüm sinirlerimi zıplattı

Takas ablacım raskoln ne yapıyordu ki öldürülürmü diyosun boş boş otuyordu
pusatla ortak oldu devam edemedi

Ulan be bu fragmanı hazırlayanlar harbi geri zekalı. Şu bölüme çektikleri fragmana bak yazıklar olsun
en başta o gerizekalıları kovacaksın zaten 2 tane fragman çıkarıyolar bölümün heycanı 10 kat daha fazla bu kadar işini kötü yapan insanlar görmedim

bölüm mükemmel ötesiydi ama sevilen adamlar tek tek öldürülüyor niye lan niye zeynep yusuf anadolu ölsün niye raskoln niye mete niye pusat
aga raskoln e ben de üzüldüm seviyorduk biliyorsun adamımdı zamanında tilki karşısında raskoln demiştik ama buraya kadarmış işte asıl sorun yerini doldurmak onu yapamıyoruz inş bu sefer farklı olur gidenlerin yeri dolar

Forum İstatistikleri

Konular
176,265
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs