Sen merhaba deme ulan ayı
Sen merhaba deme ulan ayı
Yukarda etiketledik ya direkt yeni bolumsaat 20:10 vadinin özetide başlamadı bakalım kanal d ne yapacak
eee ne oldu gördün mü bombayıYukarda etiketledik ya direkt yeni bolum
Ulan ozet nasladi
Hicbisey anlamadim valla ozet mi baslicak yeni bolum mueee ne oldu gördün mü bombayı
Nasıl yani hic degilse 1 saat seyret lanJeneriği dinledim günlük dozumu aldım size kolay gelsin![]()
Ben katlanamayacağım bu rezilliğe aga bugün küfür kotamı başka yerlere harcayacağımNasıl yani hic degilse 1 saat seyret lan
Lan olm maskeli fedaiyle konusma diyoruz sonunda seni de yoldan çıkardiBen katlanamayacağım bu rezilliğe aga bugün küfür kotamı başka yerlere harcayacağım![]()
Yoldan çıkmak gerçekleri söylemekse evet çıktımLan olm maskeli fedaiyle konusma diyoruz sonunda seni de yoldan çıkardi![]()
Haftaya seyredecek misin pekiYoldan çıkmak gerçekleri söylemekse evet çıktımNeyse ben twitter timelıneına akıyorum bir takım videolarla açılışı yapalım
![]()
Sezon finaline kadar evetUlan Kanal D'nin Vadiyi bu hallere soktugu durumu gorupte Vadiyi hala Kanal D de yayınlamaya devam ederlerse bizim ekip geri zekalınin önde gidenidir adamlar göz gore gore Vadiyi harciyor konuya admin girecek kufur etmek istemiyorum Kanal D ye sadece Allah belanızi versin diyorum
Haftaya seyredecek misin peki
Fragmanı 1 saatte 2 kere yayinladılar. Al sana ceza
aga sende artık normalleşiyon galiba eskiden epey fazla yaşadığın uçuk kaçık olaylar vardı artık anlatmıyorsun 😀Bu gece sinirden dolayi beyin kanaması gecirmezsem iyi kan beynime sicradi
Normalleşiyon galiba derken ?aga sende artık normalleşiyon galiba eskiden epey fazla yaşadığın uçuk kaçık olaylar vardı artık anlatmıyorsun 😀
bildiğin normalleşme işte gündelik hayatta sıradan yaşamakNormalleşiyon galiba derken ?Bugün konuya yorum yazacak kimse yok ya yine adaş adaşa kaldık
![]()