Kurtlar Vadisi Pusu 297. Bölüm Yorumları

saat 20:10 vadinin özetide başlamadı bakalım kanal d ne yapacak

Jeneriği dinledim günlük dozumu aldım size kolay gelsin :)

kanal d ye bak adam gibi koca yürekli kanal atv ye haksızlık olmasın diye vadiyle maçı tam kafa kafaya getirmeyi düşündü herhalde

Ulan Kanal D'nin Vadiyi bu hallere soktugu durumu gorupte Vadiyi hala Kanal D de yayınlamaya devam ederlerse bizim ekip geri zekalınin önde gidenidir adamlar göz gore gore Vadiyi harciyor konuya admin girecek kufur etmek istemiyorum Kanal D ye sadece Allah belanızi versin diyorum :)

Yoldan çıkmak gerçekleri söylemekse evet çıktım :A Neyse ben twitter timelıneına akıyorum bir takım videolarla açılışı yapalım :A
Haftaya seyredecek misin peki

Fragmanı 1 saatte 2 kere yayinladılar. Al sana ceza

Kanal D'nin müdürü şu an yanımda olsa dövmekten öldürürdüm ulan koskoca Vadiyi göz gore gore harciyolar insanin sinirini arttirmaktan baska birsey degil

Son düzenleme:
Ulan Kanal D'nin Vadiyi bu hallere soktugu durumu gorupte Vadiyi hala Kanal D de yayınlamaya devam ederlerse bizim ekip geri zekalınin önde gidenidir adamlar göz gore gore Vadiyi harciyor konuya admin girecek kufur etmek istemiyorum Kanal D ye sadece Allah belanızi versin diyorum :)

Haftaya seyredecek misin peki

Fragmanı 1 saatte 2 kere yayinladılar. Al sana ceza
Sezon finaline kadar evet

Özet 21.45'e kadar sürerse ardından 22.15'te yeni bölüm baslasa ellerinden öperim bizim açımızdan süper olur. Ama bunlarda o zeka yok malesef. Birazdan yeni bölüm baslar

Haha kanal d vadiyi bitirme niyetinde olduğunu belli etmeyeydin iyiydi :A geçen haftalarda erken başlıyor diye tepki koyuyorduk şimdi maçla aynı saate getirmek için özeti uzun tutmuşlar. Amaç? Amaç milletin dizisini eritip ekranda tutmamak.

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato