Polat Şaşmaz
Favori Üye
Sende hiç gırgıra gelemiyosun halan olum bunu söyleyeceğin son kişi benim akıllı ol
Sende hiç gırgıra gelemiyosun halan olum bunu söyleyeceğin son kişi benim akıllı ol
aga kusura bakma bölüm sinirlerimi zıplattıSende hiç gırgıra gelemiyosun ha
amann siz süpriz falan yapmayın
Allah belanızı versin raskoln gibi adam öldürülür mü ya polat seninde Allah belanı versin zeynep i kurtarıyor ofiste olanlardan haberi yok vay arkadaş ilk defa bu kadar sinirlendim vadi izlerken
aga kusura bakma bölüm sinirlerimi zıplattı
sen pusu diye başka dizimi izliyordun kızz vadi anticileri bile raskoln ne yapıyordu demez kaç git vlla buralardanTakas ablacım raskoln ne yapıyordu ki öldürülürmü diyosun boş boş otuyordu
pusatla ortak oldu devam edemedi
Abla sevilen karakterlerdendi iyi senaryo yazsalar patlardı ama yazamadilarTakas ablacım raskoln ne yapıyordu ki öldürülürmü diyosun boş boş otuyordu
en başta o gerizekalıları kovacaksın zaten 2 tane fragman çıkarıyolar bölümün heycanı 10 kat daha fazla bu kadar işini kötü yapan insanlar görmedimUlan be bu fragmanı hazırlayanlar harbi geri zekalı. Şu bölüme çektikleri fragmana bak yazıklar olsun
sen pusu diye başka dizimi izliyordun kızz vadi anticileri bile raskoln ne yapıyordu demez kaç git vlla buralardan
aga raskoln e ben de üzüldüm seviyorduk biliyorsun adamımdı zamanında tilki karşısında raskoln demiştik ama buraya kadarmış işte asıl sorun yerini doldurmak onu yapamıyoruz inş bu sefer farklı olur gidenlerin yeri dolarbölüm mükemmel ötesiydi ama sevilen adamlar tek tek öldürülüyor niye lan niye zeynep yusuf anadolu ölsün niye raskoln niye mete niye pusat
şaka mı yapıyosun dalga mı geçiyorsun ablaTakas ablacım raskoln ne yapıyordu ki öldürülürmü diyosun boş boş otuyordu
Abla sevilen karakterlerdendi iyi senaryo yazsalar patlardı ama yazamadilar
bu sezonun birkaç iyi bölümü oldu raskolnu gördüğümüz bölümlerdi onlarda adamı kullanmadılar kullandıkları bölümden ise uzun süre sonralar hep tat aldıkyanlış mıyım ya oturmuyormudu raskoln bende seviyordum karakteri
yanlış anlamayında
şaka mı yapıyosun dalga mı geçiyorsun abla
bu sezonun birkaç iyi bölümü oldu raskolnu gördüğümüz bölümlerdi onlarda adamı kullanmadılar kullandıkları bölümden ise uzun süre sonralar hep tat aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?