Bende Mematiye agziyla jilet atan cocuga benzettimHalil'den rahatsızımPusunun ilk bölümlerinde Polat'ı sırtından bıçaklayan bi delikanlı vardı ona benziyor
Sonu onun gibi olmaz inş.
![]()
abisini bulduHalil'den rahatsızımPusunun ilk bölümlerinde Polat'ı sırtından bıçaklayan bi delikanlı vardı ona benziyor
Sonu onun gibi olmaz inş.
![]()
fragmanlara oranla daha iyi gidiyor bölüm ama ayy ben şu siyah sancaktan tat alamıyorum şevkonun oğluda ortaya çıkmışken şu pusatı tekrar sokaklara salsalar tefoyla düşman olsa siyah sancakta pusat olmuyor yakıştıramadım bir türlüİmha etmesinler diye önce hard diski kopyaladılar sonra temizliğe başladılar. Bu bölüm gerçekten on numara![]()
Aynen Pusat'ın yeri sokaklardır. Kesinlikle Şevko'nun oğlu ile tokuşturulmalıfragmanlara oranla daha iyi gidiyor bölüm ama ayy ben şu siyah sancaktan tat alamıyorum şevkonun oğluda ortaya çıkmışken şu pusatı tekrar sokaklara salsalar tefoyla düşman olsa siyah sancakta pusat olmuyor yakıştıramadım bir türlü
![]()
Aynen şimdi ortasından izleme bence de sonra izlersinUlan 10 da gelebildim eve ya. Bölümün 45 dakikası gitti zaten açasım gelmedi. Neyse internetten izleyeceğim artık.
Konu rahatsız olabileceğin mecralara gitmeyecek herhalde.Aynen şimdi ortasından izleme bence de sonra izlersin![]()
Yok rahatsızlığım gitti huzurlu bir gece olacakKonu rahatsız olabileceğin mecralara gitmeyecek herhalde.Neyse ben yine de buralarda olayım.
![]()
Hadi bakalım. Sağlıklı atlatırız inşallah.Yok rahatsızlığım gitti huzurlu bir gece olacakŞu haftayı bi atlatalım da yine de peşin hüküm vermeyelim
![]()