Kurtlar Vadisi Pusu 293. Bölüm Yorum & Sohbet Konusu

Halil'den rahatsızım :A Pusunun ilk bölümlerinde Polat'ı sırtından bıçaklayan bi delikanlı vardı ona benziyor :) Sonu onun gibi olmaz inş. :)

İmha etmesinler diye önce hard diski kopyaladılar sonra temizliğe başladılar. Bu bölüm gerçekten on numara :)

İmha etmesinler diye önce hard diski kopyaladılar sonra temizliğe başladılar. Bu bölüm gerçekten on numara :)
fragmanlara oranla daha iyi gidiyor bölüm ama ayy ben şu siyah sancaktan tat alamıyorum şevkonun oğluda ortaya çıkmışken şu pusatı tekrar sokaklara salsalar tefoyla düşman olsa siyah sancakta pusat olmuyor yakıştıramadım bir türlü
:F:F:F

Seyfo-Güllü-Çakır-Polat efsane poligon sahnesi geldi aklıma :T:

fragmanlara oranla daha iyi gidiyor bölüm ama ayy ben şu siyah sancaktan tat alamıyorum şevkonun oğluda ortaya çıkmışken şu pusatı tekrar sokaklara salsalar tefoyla düşman olsa siyah sancakta pusat olmuyor yakıştıramadım bir türlü
:F:F:F
Aynen Pusat'ın yeri sokaklardır. Kesinlikle Şevko'nun oğlu ile tokuşturulmalı :)

Emanet de derler buna ama elinde emanet durmayacak.

ChJyojcWYAAuh0f.jpg

Ulan 10 da gelebildim eve ya. Bölümün 45 dakikası gitti zaten açasım gelmedi. Neyse internetten izleyeceğim artık.

Ariel şu yusufcuğu öldür vallaha papyonundan öpecem reis :A

Bu Cendere piano müthiş bir şey yaa..
Her gün en az 5 kez dinliyorum :)