Aga 4 reytinglere kadar düştük bu sene, Kanal D'de devam etmezsek alacak pek kanal çıkmaz ATV'ye dönmektense burada kalmak daha iyiYeni bölüm başında jenerik girmeme adetini de yeni yeni çıkardı başımıza bu rezil kanal. Sene sonuna kadar yeni sürprizler yapmadan bi paçayı kurtaraydık![]()
Nereye atvye domektense burada kalmak daha iyi bu rezil yanli terore destek veren kanalda durup senaryomuza mudahale edilmektende Atvye donmek daha iyidirAga 4 reytinglere kadar düştük bu sene, Kanal D'de devam etmezsek alacak pek kanal çıkmaz ATV'ye dönmektense burada kalmak daha iyi![]()
Flash Tv bile daha iyidir kesinlikle katılmıyorumAga 4 reytinglere kadar düştük bu sene, Kanal D'de devam etmezsek alacak pek kanal çıkmaz ATV'ye dönmektense burada kalmak daha iyi![]()
Öyle bi imkanım olsa Kösemi bitirirdimSen şike yap yükselsin![]()
![]()
kösem zaten bitik neyini bitirecenÖyle bi imkanım olsa Kösemi bitirirdim![]()
Bitecek zaten boşa şike yapma mazallah seni bir daha göremeyebilirizÖyle bi imkanım olsa Kösemi bitirirdim![]()
Fişi ben çekmek istiyorum aga biliyorsun son vuruşu yapmaya bayılırımkösem zaten bitik neyini bitirecen![]()
Kanal değiştirin artık.Atv Eşkıya'yı 21.30'da baslatti Kanal D yine aynı tas ayni hamam b.klamaya devam
ben her zaman ilk vuruşu tercih edip ona önem veririmFişi ben çekmek istiyorum aga biliyorsun son vuruşu yapmaya bayılırım![]()