İyi diyorsanız iyidir. Bölüm bitince bakacağız artık.Ben daha önce duymadımBas gitarla bezenmiş yeni bir versiyon gibi duruyordu ama tam emin değilim
İşte rahatsızlığımın nedeni oydu agaBizde korktuk la bunlar görünmezliğe mi giriyolar diye
Az daha zorlasan beni geçecen laİşte rahatsızlığımın nedeni oydu agaEğer o tarz bi olay cereyan etseydi bu sefer de @-KADİR- ile birbirimize girerdik
Bugün formumdayımAz daha zorlasan beni geçecen la
Allah yüzünü hep güldürsün kardeşimBugün formumdayımGalatasaray sağolsun mal mal gülüyorum sabahtan beri
Ooo şeklini yesinlerAllah yüzünü hep güldürsün kardeşimSenin formda olmanla alakali degil benle alakali
ne onu savunacak halimiz yokda senin bunu düşünüp vadiye sallamayı düşünmene bile irite oldumİşte rahatsızlığımın nedeni oydu agaEğer o tarz bi olay cereyan etseydi bu sefer de @-KADİR- ile birbirimize girerdik
Aga sperm vakasından sonra Polat ışınlansa şaşırmam bak bu kadar net söylüyorumne onu savunacak halimiz yokda senin bunu düşünüp vadiye sallamayı düşünmene bile irite oldum
o olayda anormal birşey yok tek sıkıntı polat ın oğlunun yusuf olmasıydıAga sperm vakasından sonra Polat ışınlansa şaşırmam bak bu kadar net söylüyorum
Aga bu sezonun tamamı sıkıntı. Yapma Allah aşkınao olayda anormal birşey yok tek sıkıntı polat ın oğlunun yusuf olmasıydı
aga gece gece şimdi iş çıkartıcan yav 😀 olayın ne senin alıştın demi kavgayaAga bu sezonun tamamı sıkıntı. Yapma Allah aşkına
Ahahaha evet aga kaostan besleniyorumaga gece gece şimdi iş çıkartıcan yav 😀 olayın ne senin alıştın demi kavgaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?