İyi diyorsanız iyidir. Bölüm bitince bakacağız artık.Ben daha önce duymadımBas gitarla bezenmiş yeni bir versiyon gibi duruyordu ama tam emin değilim
![]()
İşte rahatsızlığımın nedeni oydu agaBizde korktuk la bunlar görünmezliğe mi giriyolar diye![]()
Az daha zorlasan beni geçecen laİşte rahatsızlığımın nedeni oydu agaEğer o tarz bi olay cereyan etseydi bu sefer de @-KADİR- ile birbirimize girerdik
![]()
Bugün formumdayımAz daha zorlasan beni geçecen la![]()
Allah yüzünü hep güldürsün kardeşimBugün formumdayımGalatasaray sağolsun mal mal gülüyorum sabahtan beri
![]()
Ooo şeklini yesinlerAllah yüzünü hep güldürsün kardeşimSenin formda olmanla alakali degil benle alakali
![]()
ne onu savunacak halimiz yokda senin bunu düşünüp vadiye sallamayı düşünmene bile irite oldumİşte rahatsızlığımın nedeni oydu agaEğer o tarz bi olay cereyan etseydi bu sefer de @-KADİR- ile birbirimize girerdik
![]()
Aga sperm vakasından sonra Polat ışınlansa şaşırmam bak bu kadar net söylüyorumne onu savunacak halimiz yokda senin bunu düşünüp vadiye sallamayı düşünmene bile irite oldum
o olayda anormal birşey yok tek sıkıntı polat ın oğlunun yusuf olmasıydıAga sperm vakasından sonra Polat ışınlansa şaşırmam bak bu kadar net söylüyorum![]()
Aga bu sezonun tamamı sıkıntı. Yapma Allah aşkınao olayda anormal birşey yok tek sıkıntı polat ın oğlunun yusuf olmasıydı
aga gece gece şimdi iş çıkartıcan yav 😀 olayın ne senin alıştın demi kavgayaAga bu sezonun tamamı sıkıntı. Yapma Allah aşkına![]()
Ahahaha evet aga kaostan besleniyorumaga gece gece şimdi iş çıkartıcan yav 😀 olayın ne senin alıştın demi kavgaya![]()