Kurtlar Vadisi Pusu 293.Bölüm v2 Fragmanı

Pana film sen napıyon saat 6 da fragmanı verip 6 saat sonra v2 yi çıkartıyon

Fragman fena değil. Bugün sakin kafayla izledim tekrar :)

Anadolu Hocanın satranç üzerinden mesaj göndermesi falan öznelilen akıl oyunlarından ama aksiyona dair bir şey göremedim.

Gölge yine bölüme damga vurur. İlk fragmandaki Asya-Polat konuşmasını da merak etmiyor değilim :)

Fragmana bak hey yavrum hey koskoca Vadinin düştüğü durumlara bak. Artık Polat ve Cahit Anadolu'nun yaptığı görünmezlik iksirini içip Gölgenin tepesine biner. Bu senaristler ayık kafayla mı yazıyor bu senaryoları anlamadım ben.

Hala gülüyorum ya görünmezlik iksiri nedir, diziyi Sihirli Annem'e evirdiler iyice :F :F

Fragmana bak hey yavrum hey koskoca Vadinin düştüğü durumlara bak. Artık Polat ve Cahit Anadolu'nun yaptığı görünmezlik iksirini içip Gölgenin tepesine biner. Bu senaristler ayık kafayla mı yazıyor bu senaryoları anlamadım ben.

Hala gülüyorum ya görünmezlik iksiri nedir, diziyi Sihirli Annem'e evirdiler iyice :F :F

Senaryoyu cahit yazıyor gerisini sen düşün :) İyi bir oyuncu olabilir ama senaryosu 0! Kendini fazla ön plana atıyor

ben izlemeden yorumlamama taraftarıyım batuhan bana gülünç gelmedi önce
izleyelim

2. fragmandada bir numara yok malesef birde bölümü bekleyelim bakalım ne olur🙂🙂🙂