Kurtlar Vadisi Pusu 292.Bölüm Yorumları

biz ölümüzle ismimizle bile zirvedeyiz youtube da en çok izlenen diziyiz ötesi yokkkkkkkk :D
sosyal medyada güçlüymüş isterse kral olsun neye yarar ipleyenleri görüyoruz işte :D
İhanet içindeymişiz gibi bir algı yaratıyorsun sizli bizli mi olduk şimdi :) Aga bu dizinin yapımcısı pana farkında mısın bilmiyorum ? :) Kim ihanet içinde aceba :A :A

çok şükür o da doğru yolu buldu ve kösemci oldu stv kapanmasa bu durumun tv filmini yaptırırdık ama kader işte:A
Geldiğimde bi aralar avarı beren saatti :A Taa o zaman kıllanmıştım o trollden :A

İhanet içindeymişiz gibi bir algı yaratıyorsun sizli bizli mi olduk şimdi :) Aga bu dizinin yapımcısı pana farkında mısın bilmiyorum ? :) Kim ihanet içinde aceba :A :A
pana değil nunova film :D
biz derken vadiyi kastediyorum ayrıca evet sizler hainsiniz diyor gibi gözükebilirim ama öyle bişey demiyorum :D bir şey daha biz pana film hayranı değil kurtlar vadisi hayranıyız gerisi beni bağlamaz hele erdalın oynadığı bir dizi hiç bağlamaz :d

Bu takas cidden değişmiş bak. Önceden aynı düşüncelere Leyla ile Mecnun için sahipti. Ama sırf ben çok seviyorum diye hiçbir şey demezdi. Şimdi saydırıyor sizin dizinize :D
Hala içten içe hayranlık besliyor bakma :A Erdal Beşikçioğlunun oyunculuğu karşısında taş olsa dile gelir dileee :A

Geldiğimde bi aralar avarı beren saatti :A Taa o zaman kıllanmıştım o trollden :A
zaten berenle turabiyi bir dizide görmek istiyor en büyük hayali bu :A neyse saat 12 yi geçmiş ben meme aman kalite yayınına başliyim :A

Gittigim kafede bizim Sahin Agayi gordum agalar :D
7b9800c62ee95309383b4de1c685b3e0.jpg
@takas @Doğu @-KADİR-

Hala içten içe hayranlık besliyor bakma :A Erdal Beşikçioğlunun oyunculuğu karşısında taş olsa dile gelir dileee :A
Takasın içinde pek bir şey kalmaz, her şeyi yansıtır mutlaka :D
Ben de taktir ederim. Dizi izleyen biri olsam izlerdim kesin onu.

pana değil nunova film :D
biz derken vadiyi kastediyorum ayrıca evet sizler hainsiniz diyor gibi gözükebilirim ama öyle bişey demiyorum :D bir şey daha biz pana film hayranı değil kurtlar vadisi hayranıyız gerisi beni bağlamaz hele erdalın oynadığı bir dizi hiç bağlamaz :D
''Ben size gerizekalı demiyorum zeka geriliği var diyorum'' diyen Ahmet Çakar gibi oldu bu dediğin :A Ayrıca nunova=pana aga demagoji yapma bana burda :A

üstteki vatandaş nickimi anmış ona hitaben cevap veriyorum leyla ile mecnuna bi gıcıklığım yoktu olsa söylerdim mesela bu erdalın oynadığı behzat isimli diziye de çok kıl oluyordum ona saydırırdım kendisiyle alakalı sanmasın

''Ben size gerizekalı demiyorum zeka geriliği var diyorum'' diyen Ahmet Çakar gibi oldu bu dediğin :A Ayrıca nunova=pana aga demagoji yapma bana burda :A
Boşver aga böyle kaliteli bir işin Pana'dan çıktığını gururuna yediremiyor :A Bu arada S.A. iyi geceler herkese, yazmayayım yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi :D

üstteki vatandaş nickimi anmış ona hitaben cevap veriyorum leyla ile mecnuna bi gıcıklığım yoktu olsa söylerdim mesela bu erdalın oynadığı behzat isimli diziye de çok kıl oluyordum ona saydırırdım kendisiyle alakalı sanmasın
Kendin söylesene la yeni yeni adetler çıkarmayın :A

adam üstad ya :kiki: nunova ney yav öyle bişey yok kendini kandırma aga :D pana yapıyor diyelim yine yanlış işler peşinde tutmadı ne para kazandıracak panaya hiçbişey erdal bedavaya oynasın hiçbir dizisi tutmuyor adamın reytingi 0 :D

Sosyal medyada şu an en güçlü, en çok ''iplenen'' dizi aga :A Bunu sana her türlü ispatlarım da vaktim yok inan :A

Ayrıca kimsenin izlememesi kaliteli olması gerçeğini değiştirmez :A Bu mantıkla senin Vadiyi bırakman lazım ? :) Çünkü tarihimizin en kötü en düşük reytingli sezonunu geçiriyoruz :A

Bak nasıl da kendini biliyor :A Maskeliden çok rahatsızım bu aralar :A Kösemcilerin bir ajanı olduğunu düşünüyorum :A
Sosyal medyaya baksan CHP tek başına iktidar gezide de çoktan darbe Olmuştu)))

Boşver aga böyle kaliteli bir işin Pana'dan çıktığını gururuna yediremiyor :A Bu arada S.A. iyi geceler herkese, yazmayayım yazmayayım dedim ama tutamadım kendimi :D
A.S iyi geceler aga avatarın süper olmuş :D
biz kalitenin en üst tepe noktasını gördük o yüzden rahat ol böyle dandik diziler panaya anca zarar getirir :D

işte işte işte adam yine kitabın ortasından konuştu sosyal medyanın her yeri sosyal olsa ne olur :D

adam üstad ya :kiki: nunova ney yav öyle bişey yok kendini kandırma aga :D pana yapıyor diyelim yine yanlış işler peşinde tutmadı ne para kazandıracak panaya hiçbişey erdal bedavaya oynasın hiçbir dizisi tutmuyor adamın reytingi 0 :D
La nasıl yanlış işler peşinde aga vallaha başka biri dese söverim :F Dizi yayınlandığı ilk bölümden beri bir tane eleştiri görmedim (sen hariç :A ) herkes dizinin ne kadar kaliteli, oyunculukların ne kadar üst düzey olduğundan bahsediyor :) Sen Uganda'da falan mı yaşıyosun ? :A

Aha sabit fikirli 2 teşrif etti :A Tek tek gelin ulan hepinze yeteriz evelallah hepinizeee :A

La nasıl yanlış işler peşinde aga vallaha başka biri dese söverim :F Dizi yayınlandığı ilk bölümden beri bir tane eleştiri görmedim (sen hariç :A ) herkes dizinin ne kadar kaliteli, oyunculukların ne kadar üst düzey olduğundan bahsediyor :) Sen Uganda'da falan mı yaşıyosun ? :A
lan olum bu diziyi kaç kişi izliyor toplasan 100 kişi falan izliyor zaten :kiki: eleştirilmeye bile değmez ya neyse :D

A.S iyi geceler aga avatarın süper olmuş :D
biz kalitenin en üst tepe noktasını gördük o yüzden rahat ol böyle dandik diziler panaya anca zarar getirir :D

işte işte işte adam yine kitabın ortasından konuştu sosyal medyanın her yeri sosyal olsa ne olur :D
Pana'da Necati'nin elinin değmediği ilk iş ve ilk 4 bölüme bakılırsa tuttu gibi birşey bence hatayı başka yerde aramalısın aga her zaman dediğim gibi Necati iyi rol kesebilir ama kesinlikle başarılı bir yapımcı değil. Bu arada avatar için sağol :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,286
Üyeler
8,561
Son Üye
Wturfpercomp