Kurtlar Vadisi Pusu 292.Bölüm Yorumları

eskileri özledim aga adamın ham maddesi west kardeşim özlemişim onu da :D

aga bırak bunlar seni de kendilerine benzetirler şu smileye ayrı bir irrite oluyorum cıvıklık akıyor adeta seni kaybedemeyiz :D
ahahahaha adam özel smileymize bile laf atıyor :A :A :A :A

Biz adam değil miyiz?

@Doğu kişilik sahibidir.Hayatı Vadi olmuş adamların sözüne göre yön belirlemez :)
sen şu halinle adam değilsin ben öyle görmüyorum eskiden adamın kralıydın şuan değilsin öyle bir değiştin ki tanıyamıyorum masumiyetin ve doğallığın yerle bir oldu eskiden has bir anadolu çocuğuydun

Aynen aga eskiler özlenmez mi eskilerden bir sen bir ben kaldık digerleri ya birakti ya da forumdan ayrildi :(
ya da yoldan çıktı dediğin gibi artık forumun suyu çıktı abi mesaj yazmıyor kardeşlerimizin bir çoğu aktif değil nerde eski forum nerde eski vadici grubumuz dağıldık adeta

Hayati sadece vadi olan kişilik olarak polatin dışına çıkamayanlaein sözüne bakıp yön belirlemez öyle olsa ilk konuşmayı keseceğin kişi takas olurdu :A
Ben kimsenin isteğiyle konuşmayı muhabbeti kesmem buna sen de dahilsin :) Kimse bana kimseyle konuşma diyemez, ben zevk aldıkca ben sevdikçe kimsenin haddine değildir. İkinizi de çok ama çok seviyorum bunu @takas da biliyor. Onun için neler yaptığımı da unutmamıştır inşallah :A

Ben kimsenin isteğiyle konuşmayı muhabbeti kesmem buna sen de dahilsin :) Kimse bana kimseyle konuşma diyemez, ben zevk aldıkca ben sevdikçe kimsenin haddine değildir. İkinizi de çok ama çok seviyorum bunu @takas da biliyor. Onun için neler yaptığımı da unutmamıştır inşallah :A
lan tamam anladık kimse sana karışamaz 50. kez söylüyorsun ben sana şunu yap bunu yap diyorum sanki ne halin varsa gör :D hiçbirşeyi unutmam merak etme

@takas burdan sana diyeyim hayatımızı Polat gibi yapmadığımız mizah olarak mesajlar yazdığımız için mi adam değilsin diyorsun.Doğu konusunda merak etme birimleriyle konuşup ilişki kesecek seviyede değil :)

lan tamam anladık kimse sana karışamaz 50. kez söylüyorsun ben sana şunu yap bunu yap diyorum sanki ne halin varsa gör :D hiçbirşeyi unutmam merak etme
Bülent Arınç gibi benim de bir özgül ağırlığım var saksı değilim ben :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,295
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato