Kurtlar Vadisi Pusu 292.Bölüm Yorumları

bişi olmaz
zaten maskeli melunuyla dalga geçelim biraz uykum açılsın ödev duruyor daha

daha geleli kaç ay oldu aga değişme tabi senin değişmeni kaldıramayız

daha geleli kaç ay oldu aga değişme tabi senin değişmeni kaldıramayız
Sen bir de 46 izliyoruz, övüyoruz diye de kırıldın ve tavır aldın bize
Bunu görüyorum aga inkar etsen de
(Bunu da söyleyeyim içimde kalırsa uyuyamam
)

maskeli sizin içişiniz mi hala aforoz etmediniz mi o melunu
Aforoz edilmedi Survivor adasına sürüldü
Geri gelecek hala düzelme yoksa giyotine yatırılacak

Sen bir de 46 izliyoruz, övüyoruz diye de kırıldın ve tavır aldın bize
Bunu görüyorum aga inkar etsen de
(Bunu da söyleyeyim içimde kalırsa uyuyamam
)
yayından kaldırılınca yuvanıza döneceksiniz boş bir dizi 5.bölüm fragmanını izledim berbat şişiriyorsunuz da boşa kimsenin taktığı yok
o diziyi kaale almam bile hakarettir

biz onu hadım etmeyi düşünüyoruz malum desteklediği semih birkaç ay önce milyonlarca izleyicinin önünde tombala oynuyordu kıza yaslanarak
maskeli de ona özenir falan

yayından kaldırılınca yuvanıza döneceksiniz boş bir dizi 5.bölüm fragmanını izledim berbat şişiriyorsunuz da boşa kimsenin taktığı yok
o diziyi kaale almam bile hakarettir
Şu an emin ol Vadiden daha çok takan var aga
Bak benim gibi bir adama da bunu söyletiyorsun düşmanlarımızın yanında alacağın olsun

Bak benim gibi bir adama da bunu söyletiyorsun düşmanlarımızın yanında alacağın olsun
bu tür mesajları bu konuya yazdırtmam aga çek git 46 mıdır 56 mıdır orda yaz illa bu lafı söyleteceksin bana
bundan sonra vadi konularında başka bir diziyle ilgili konuşulmayacak buna izin vermeyiz
ayrıca görüyoruz reytinglerde 1 reytinglik çok çok çok ufak bir kitle bile olamayacak az sayıdaki insan takıyor onlarıda kimse takmıyor

estağfurullah

düşman ben mi oluyorum merak etme biz her şeyi biliyoruz maskeli melununu pelin karahan resimleriyle kandırıp her şeyi anlatırıyoruz ona saklamanıza gerek yok

Sosyal medyada şu an en güçlü, en çok ''iplenen'' dizi aga
Bunu sana her türlü ispatlarım da vaktim yok inan

Ayrıca kimsenin izlememesi kaliteli olması gerçeğini değiştirmez
Bu mantıkla senin Vadiyi bırakman lazım ?
Çünkü tarihimizin en kötü en düşük reytingli sezonunu geçiriyoruz

düşman ben mi oluyorum merak etme biz her şeyi biliyoruz maskeli melununu pelin karahan resimleriyle kandırıp her şeyi anlatırıyoruz ona saklamanıza gerek yok
Bak nasıl da kendini biliyor
Maskeliden çok rahatsızım bu aralar
Kösemcilerin bir ajanı olduğunu düşünüyorum

biz ölümüzle ismimizle bile zirvedeyiz youtube da en çok izlenen diziyiz ötesi yokkkkkkkk

sosyal medyada güçlüymüş isterse kral olsun neye yarar ipleyenleri görüyoruz işte

çok şükür o da doğru yolu buldu ve kösemci oldu stv kapanmasa bu durumun tv filmini yaptırırdık ama kader işte

Bu takas cidden değişmiş bak. Önceden aynı düşüncelere Leyla ile Mecnun için sahipti. Ama sırf ben çok seviyorum diye hiçbir şey demezdi. Şimdi saydırıyor sizin dizinize