Kabul ettiğini anlayım zaten bi zahmet.İyi sevindimÖzürünü kabul ettim
![]()
![]()
Önce mesajlarımı beğenmiştin, sonra hatırlayıp hepsini dislike yaptın sonra geri beğendin hepsini
Kabul ettiğini anlayım zaten bi zahmet.İyi sevindimÖzürünü kabul ettim
![]()
![]()
bişi olmazAga inan bana hiç değişmedim. Belki @Maskeli Fedai değiştiği için (sen öyle düşünüyorsun) ve beni de onla çok konuşurken gördüğün için böyle düşünüyorsun. Kesinlikle ilk geldiğimde neysem oyum. Sadece forumda daha çok insan tanıdıkca mizahi yönümü daha iyi yansıttığım için senin tabirinle dışarıdan ''cıvık'' gibi görünebilirim.
Aman diyim sen karışma![]()
daha geleli kaç ay oldu aga değişme tabi senin değişmeni kaldıramayızAga inan bana hiç değişmedim. Belki @Maskeli Fedai değiştiği için (sen öyle düşünüyorsun) ve beni de onla çok konuşurken gördüğün için böyle düşünüyorsun. Kesinlikle ilk geldiğimde neysem oyum. Sadece forumda daha çok insan tanıdıkca mizahi yönümü daha iyi yansıttığım için senin tabirinle dışarıdan ''cıvık'' gibi görünebilirim.
Aman diyim sen karışma![]()
Sen bizim iç işlerimize karışmabişi olmazzaten maskeli melunuyla dalga geçelim biraz uykum açılsın ödev duruyor daha
son bikaç haftadır bu şekil ilerliyoruzAynen agaEskiden bolumden sonra bolum ile ilgili tartisirdik artik kendi aramizda tartisiyoruz 2 sene de cok sey deyisti
maskeli sizin içişiniz mi hala aforoz etmediniz mi o melunuSen bizim iç işlerimize karışma![]()
Sen bir de 46 izliyoruz, övüyoruz diye de kırıldın ve tavır aldın bizedaha geleli kaç ay oldu aga değişme tabi senin değişmeni kaldıramayız![]()
Aforoz edilmedi Survivor adasına sürüldümaskeli sizin içişiniz mi hala aforoz etmediniz mi o melunu![]()
Farkettimson bikaç haftadır bu şekil ilerliyoruz@lale1 yeni transfere ihtiyacımız var eksiklerimiz var acil aktifleşmen lazım kardeş
![]()
yayından kaldırılınca yuvanıza döneceksiniz boş bir dizi 5.bölüm fragmanını izledim berbat şişiriyorsunuz da boşa kimsenin taktığı yokSen bir de 46 izliyoruz, övüyoruz diye de kırıldın ve tavır aldın bizeBunu görüyorum aga inkar etsen de
(Bunu da söyleyeyim içimde kalırsa uyuyamam
)
biz onu hadım etmeyi düşünüyoruz malum desteklediği semih birkaç ay önce milyonlarca izleyicinin önünde tombala oynuyordu kıza yaslanarakSen bir de 46 izliyoruz, övüyoruz diye de kırıldın ve tavır aldın bizeBunu görüyorum aga inkar etsen de
(Bunu da söyleyeyim içimde kalırsa uyuyamam
)
Aforoz edilmedi Survivor adasına sürüldüGeri gelecek hala düzelme yoksa giyotine yatırılacak
![]()
tamam aga buralar sana emanet güvenliği sağla boş insanları konuya sokmaFarkettimBu konuyu daha sonra konusuruz aga cok derinlere inersek icinden cikamayiz simdi
![]()
Şu an emin ol Vadiden daha çok takan var agayayından kaldırılınca yuvanıza döneceksiniz boş bir dizi 5.bölüm fragmanını izledim berbat şişiriyorsunuz da boşa kimsenin taktığı yoko diziyi kaale almam bile hakarettir
![]()
Tamam patrontamam aga buralar sana emanet güvenliği sağla boş insanları konuya sokma![]()
Onun celladı benim kimseye yedirmembiz onu hadım etmeyi düşünüyoruz malum desteklediği semih birkaç ay önce milyonlarca izleyicinin önünde tombala oynuyordu kıza yaslanarakmaskeli de ona özenir falan
![]()
bu tür mesajları bu konuya yazdırtmam aga çek git 46 mıdır 56 mıdır orda yaz illa bu lafı söyleteceksin banaŞu an emin ol Vadiden daha çok takan var agaBak benim gibi bir adama da bunu söyletiyorsun düşmanlarımızın yanında alacağın olsun
![]()
estağfurullahTamam patron![]()
düşman ben mi oluyorum merak etme biz her şeyi biliyoruz maskeli melununu pelin karahan resimleriyle kandırıp her şeyi anlatırıyoruz ona saklamanıza gerek yokŞu an emin ol Vadiden daha çok takan var agaBak benim gibi bir adama da bunu söyletiyorsun düşmanlarımızın yanında alacağın olsun
![]()
Sosyal medyada şu an en güçlü, en çok ''iplenen'' dizi agabu tür mesajları bu konuya yazdırtmam aga çek git 46 mıdır 56 mıdır orda yaz illa bu lafı söyleteceksin banabundan sonra vadi konularında başka bir diziyle ilgili konuşulmayacak buna izin vermeyiz
ayrıca görüyoruz reytinglerde 1 reytinglik çok çok çok ufak bir kitle bile olamayacak az sayıdaki insan takıyor onlarıda kimse takmıyor
estağfurullah![]()
Bak nasıl da kendini biliyordüşman ben mi oluyorum merak etme biz her şeyi biliyoruz maskeli melununu pelin karahan resimleriyle kandırıp her şeyi anlatırıyoruz ona saklamanıza gerek yok![]()
biz ölümüzle ismimizle bile zirvedeyiz youtube da en çok izlenen diziyiz ötesi yokkkkkkkkSosyal medyada şu an en güçlü, en çok ''iplenen'' dizi agaBunu sana her türlü ispatlarım da vaktim yok inan
Ayrıca kimsenin izlememesi kaliteli olması gerçeğini değiştirmezBu mantıkla senin Vadiyi bırakman lazım ?
Çünkü tarihimizin en kötü en düşük reytingli sezonunu geçiriyoruz
![]()
çok şükür o da doğru yolu buldu ve kösemci oldu stv kapanmasa bu durumun tv filmini yaptırırdık ama kader işteSosyal medyada şu an en güçlü, en çok ''iplenen'' dizi agaBunu sana her türlü ispatlarım da vaktim yok inan
Ayrıca kimsenin izlememesi kaliteli olması gerçeğini değiştirmezBu mantıkla senin Vadiyi bırakman lazım ?
Bak nasıl da kendini biliyorMaskeliden çok rahatsızım bu aralar
Kösemcilerin bir ajanı olduğunu düşünüyorum
![]()
Bu takas cidden değişmiş bak. Önceden aynı düşüncelere Leyla ile Mecnun için sahipti. Ama sırf ben çok seviyorum diye hiçbir şey demezdi. Şimdi saydırıyor sizin dizinizeSosyal medyada şu an en güçlü, en çok ''iplenen'' dizi agaBunu sana her türlü ispatlarım da vaktim yok inan
Bak nasıl da kendini biliyorMaskeliden çok rahatsızım bu aralar
Kösemcilerin bir ajanı olduğunu düşünüyorum
![]()