Kurtlar Vadisi Pusu 292.Bölüm Yorumları

Bülent Arınç gibi benim de bir özgül ağırlığım var saksı değilim ben
herkes kendi istediğini yapar biz sadece kardeşlerimize tavsiyeler sunarız ister uyar ister uymaz uymayanla ilişkimize set koyarız o kadar

@Maskeli Fedai OzaN a söyleyelimde sana yeni bir nick ayarlasin maskeli fedai de Vadiden ya sana hic yakismiyor hak etmiyosun yani
nickleri bile vadiyle alakalı olan adam gelmiş bize neler diyor ulan adam değilsin işte adam değilsin değilsin değilsin

La tavsiyene uymadı diye araya set çekmek, duvar örmek nasıl bir kafadır aga !? Herkes sizin gibi ciddi olmak zorunda mı ?

Eski defterler açılsın

Yaver daha geçen senelerde bana kardeşim kardeşim diyordun ne çabuk değişti herşey
daha düne kadar abi dediğin adamlara posta koyuyorsun kardeş ne değişti diye sormayacam sana çünkü sen değiştin saçma sapan bi tip oldun

Vadiyi yaratan adamlar bile diziyi terketti hala sen diretiyorsun vadinbitti diye kabul et Vadi bitti Polatvari kişiliğinden çık artık

Ne yaveri terbiyesizlesme
O eski Maskeli Fedaiydi benle konusmayi kestikten sonra yolundan sastin sen
Hayırdır la eski yeni mi var

La tavsiyene uymadı diye araya set çekmek, duvar örmek nasıl bir kafadır aga !? Herkes sizin gibi ciddi olmak zorunda mı ?

Eski defterler açılsın
O defterler çok tozlu, kapalı kalsa daha iyi.

Yoksa herkesi öksürük tutacak

Eski defterler açılsın
sen kendine has üslubunla forumun en komik adamısın diyorum lafı nerenle anlıyorsun aga
maskeli gibi cıvık olma yeter

O defterler çok tozlu, kapalı kalsa daha iyi.

Yoksa herkesi öksürük tutacak
Her gün ölmektense bu gece öksüre öksüre veremden ölmek daha iyidir kardeeşşş
Dök eteğindeki taşları

sen kendine has üslubunla forumun en komik adamısın diyorum lafı nerenle anlıyorsun aga
maskeli gibi cıvık olma yeter
Ya onun gibi olmadım merak etme aga
Onunla konuştuk diye onun gibi mi olmuş oluyoruz ? Eyvallah bu arada

Her gün ölmektense bu gece öksüre öksüre veremden ölmek daha iyidir kardeeşşş
Dök eteğindeki taşları
Bi uğradım şöyle, taş atmaya gelmedim. İki mesaj beğendim sadece

Malum, korkuyorum 😳

Vadiyi yaratan adamlar bile diziyi terketti hala sen diretiyorsun vadinbitti diye kabul et Vadi bitti Polatvari kişiliğinden çık artık

Hayırdır la eski yeni mi var
satıcılar kervanına mı eklenmek istiyorsun onlar satış yapmış olabilir biz her zaman vadinin arkasındayız git o zaman karı dizisi edho ı izle
biz o adamları değil vadiye hayranız seyircisini sırt üstü bırakan adamları sileriz direk
has anadolu çocuğu kvp ydi sonra maskeli fedai oldu adam gibi adamdı saf ve temizdi kardeşleriyle beraberdi her zaman sonra değişmeye başladı sözlük gibi pislik yuvalarına girip etkilenmeye başladı ve en son bu hale geldi tamamen kaybettik kendisini çakma entel oldu