Kurtlar Vadisi Pusu 292.Bölüm Yorumları

işte bu yüzden sonuna kadar vadi sadece vadi NET

bölüm sonu fragman çıkar mı acaba diye reklam dönüşünü bekliyorum geçen hafta bozguna uğramıştım

aga şu hatadan kurtulsalar doğru konsepti de benimseler bu ekipte potansiyel var ama hala aynı hatalarda ısrarcı olunursa biz onun sıkıntısını yşarız yaşaşamak için hatalardan ders almak lazım

aga şu hatadan kurtulsalar doğru konsepti de benimseler bu ekipte potansiyel var ama hala aynı hatalarda ısrarcı olunursa biz onun sıkıntısını yşarız yaşaşamak için hatalardan ders almak lazım
bu sezon bitti artık ne yapılacaksa seneye yapılacak tabi bu sene şu fazlalıklardan kurtulmak lazım zeynrpmiş yusufmuş bunlar vadi kalibresinde olmayan içi boş karakterler

İzlemem mi dedim bir daha oku
aga maskeli çapsızı gibi oluyorsun kendine dikkat et biz seni böyle sevmedik

aynen öyle zaten bu sezon ki sıkıntının başı buydu senaryo da onlar ana hatlarda yer alıyordu olay örgüsü tam bunların etrafında dönüyor o yüzden istenilen seviyede bölümler izleyemedik sezon sonunda bunlardan kurtulmalı en kötü ihtimalle pasifleştirilmeli

Maskeli hemserimi de dogru yoldan cevirdi aga
Son 2 gundur bozdu

Aaa takas bey bizi hatırladı
Selamun Aleyküm kardeş nasılsın

Selamlar herkese
bölümün başını kaçırdım yanınızda olamadım haftaya olacam inşallah

Aaa takas bey bizi hatırladı
Selamun Aleyküm kardeş nasılsın
aleykümselam biz kardeşlerimizi unutmayız ama bu hal ve hareketlerin çok tuhafıma gidiyor sana yakışmıyor maskeliye kıl oluyorum zaten seninde değişmeni kabul edemeyiz

Çok iyi bir bölümü geride bıraktık tüm ekibin emeğine sağlık . Son sahne ise damga vurdu müthişdi hem verilen mesajlar hem sahnenin duygusu hem sahnede ki görsellik hepsi çok iyi kurgulanmış ve aktarılmış

aleykümselam biz kardeşlerimizi unutmayız ama bu hal ve hareketlerin çok tuhafıma gidiyor sana yakışmıyor maskeliye kıl oluyorum zaten seninde değişmeni kabul edemeyiz
Ben değişmedim kardeş bence sen de biraz hatayı kendinde aramalısın

Herkese iyi geceler ben çıkıyorum