Kurtlar Vadisi Pusu 292.Bölüm Yorumları

işte milli dizimiz; vatanını milletini ecdadını öven hak ettiği değeri veren gerçekleri söyleyen maneviyatına örfüne hassasiyet gösteren milletin dikkatini sıkıntılı meselelere çeken birleştirici mesajlarını eksik etmeyen dizimiz bu yüzden vadi diyoruz
işte bu yüzden sonuna kadar vadi sadece vadi NET

bölüm sonu fragman çıkar mı acaba diye reklam dönüşünü bekliyorum geçen hafta bozguna uğramıştım :D

aynen öyle aga yusuf olayı çözülmeli bak ustanın ekibindeki herkes aktif olunca aslında büyük bir sorun gözükmüyor ama yine de takviye şart 2-3 tane
ofiste; cahit erhan muhsin deli hüsnü abbas pusat yasin komutan olduğunda yeterinde kalabalık oluyor zaten bunlara ek olarak 3 tane sağlam oyuncu gelirse dehşet olur
bu saatten sonra ekipten kaybedecek 1 kişi bile yok
aga şu hatadan kurtulsalar doğru konsepti de benimseler bu ekipte potansiyel var ama hala aynı hatalarda ısrarcı olunursa biz onun sıkıntısını yşarız yaşaşamak için hatalardan ders almak lazım

Göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

#KurtlarVadisiPusu292 yayında!

https://t.co/D3KCMlHvKo https://t.co/E65dr5oANy
a5219cb1c33d6d051dcb7694364f4b0b.jpg

aga şu hatadan kurtulsalar doğru konsepti de benimseler bu ekipte potansiyel var ama hala aynı hatalarda ısrarcı olunursa biz onun sıkıntısını yşarız yaşaşamak için hatalardan ders almak lazım
bu sezon bitti artık ne yapılacaksa seneye yapılacak tabi bu sene şu fazlalıklardan kurtulmak lazım zeynrpmiş yusufmuş bunlar vadi kalibresinde olmayan içi boş karakterler

İzlemem mi dedim bir daha oku :A
aga maskeli çapsızı gibi oluyorsun kendine dikkat et biz seni böyle sevmedik

bu sezon bitti artık ne yapılacaksa seneye yapılacak tabi bu sene şu fazlalıklardan kurtulmak lazım zeynrpmiş yusufmuş bunlar vadi kalibresinde olmayan içi boş karakterler

aynen öyle zaten bu sezon ki sıkıntının başı buydu senaryo da onlar ana hatlarda yer alıyordu olay örgüsü tam bunların etrafında dönüyor o yüzden istenilen seviyede bölümler izleyemedik sezon sonunda bunlardan kurtulmalı en kötü ihtimalle pasifleştirilmeli

Maskeli hemserimi de dogru yoldan cevirdi aga :( Son 2 gundur bozdu :(

Aaa takas bey bizi hatırladı :A Selamun Aleyküm kardeş nasılsın :A :A

Selamlar herkese
bölümün başını kaçırdım yanınızda olamadım haftaya olacam inşallah

Aaa takas bey bizi hatırladı :A Selamun Aleyküm kardeş nasılsın :A :A
aleykümselam biz kardeşlerimizi unutmayız ama bu hal ve hareketlerin çok tuhafıma gidiyor sana yakışmıyor maskeliye kıl oluyorum zaten seninde değişmeni kabul edemeyiz

Çok iyi bir bölümü geride bıraktık tüm ekibin emeğine sağlık . Son sahne ise damga vurdu müthişdi hem verilen mesajlar hem sahnenin duygusu hem sahnede ki görsellik hepsi çok iyi kurgulanmış ve aktarılmış

aleykümselam biz kardeşlerimizi unutmayız ama bu hal ve hareketlerin çok tuhafıma gidiyor sana yakışmıyor maskeliye kıl oluyorum zaten seninde değişmeni kabul edemeyiz
Ben değişmedim kardeş bence sen de biraz hatayı kendinde aramalısın :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,354
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06