Kurtlar Vadisi Pusu 291.Bölüm Fragmanı

İlk 20 saniyesi fena değil kalan sahneler Cahitin süpermenlikleri ve Anadolu teyze :A Merakla bekliyoruz :)

Adami robot mu yapmislar nedir D
fd3d9b712916a436ad0b28a4de6af2fc.jpg

İlk 20 saniye harici çöp yine anadolunun öğrencilerini kurtarmaya çalışacaklar ölecek birisi belli öyle bitirirler bölümü :(

Yusuf! Yusuf! Yusuf! Yusuf! Yusuf! Yusuf! Hey maşallah...

Yine bol yusuf 'un oldugu bir bölüm bizleri bekliyor maşallah... Abicim Pusat'ı neden oynatmıyorsunuz anlamıyorum? Şu Racona bak arkadaş ya, Cahit Abdulhey'in elemanları dövdügü mekanda 3-5 eşkiyayı tokatlıyor. Diziye racon eklemek istiyorsanız Polat'a düzgün sahne verin, Pusat'ı gönderin kumar mekanlarına, uyusturucu ile mücadele etsin. Yusuf'un kolye bulması tartışılır bu bölümde, Diger bölümde Yusuf Öktem'e ne yaptı? Diger bölümde neden yaptı, Babası kim, Aslan Akbey'in ekibini arar vs vs . Sezon'da Yusuf ile biter. Şu gereksiz Yusuf yerine Fragmanlarda Pusat Çakır'ı görsek mekanlarda, silahlı vs. ya çay bile verse Polat'a Pusat daha iyidir Yusuf'tan. Heyecan kalmadı artık Vadide.. Seyirci kimi sevdiyse nedense arka plana atılmaya başlandı neden acaba çok merak ediyorum?

güzel sahneler olacak orası kesin bütünü için özeti ve smf yi görmek lazım

müthiş bi fragman aksiyon ve heycan hat safhada kemancı İnşallah ölmez son 3 bölüme büyük heycan getirdi adam vadi sezon finaline doğru coşturuyor cahitin raconu da harika olmuş böyle sahneler hep lazım
anadolunun konuşmasından ölümünün yakın olacağını anlıyoruz süper bir bölüm daha geliyor bu bölüm sezonun en yüksek reytingini alacaz kesinlikle

müthiş bi fragman aksiyon ve heycan hat safhada kemancı İnşallah ölmez son 3 bölüme büyük heycan getirdi adam vadi sezon finaline doğru coşturuyor cahitin raconu da harika olmuş böyle sahneler hep lazım
anadolunun konuşmasından ölümünün yakın olacağını anlıyoruz süper bir bölüm daha geliyor bu bölüm sezonun en yüksek reytingini alacaz kesinlikle
Bu kemancıyı tanıyon değil mi aga

Yardımcı yönetmen
adam oyuncu olsun harika oyunculuk yapıyor :D İnşallah sezon sonunu görür diyecemde bu bölüm olmadı diğer bölüm mefta olacak belli :D

aksiyon sahnelerinde hiçbir Türk dizisi rakibimiz değildir bunu tekrar tekrar söylüyorum bu yıl aksiyon sahnelerinde büyük ilerleme var daha doğrusu son 7-8 bölümde diyelim.
geçen mematinin yeni dizisi kehribara bakıyordum kahveyi bastılar çatışma sahnesi rezildi eşkiya keza aksiyonda rezil durumda adamlar yapamıyor efekt ses adamların vuruluşu bu konularda vadi süper
aman diyeyim bu efekt ses ekibini değiştirmesinler son yılların en iyi efekt ekibi

Fragmandan anladığım bölümün başlangıcında aksiyonu vericekler sonrası bilinmez. Tempoyu bölüme yayarlarsa güzel olacaktır. Umalım da öyle olsun :) Ben de 290'ı yarın izleyip bölümü sizinle izlemeye çalışacağım.